✓ Kennis & creativiteit in projectinrichting ✓ Ervaring in realisatie ✓ Ontzorging van a tot z
io_rgb_payoff_wit

HomeInside SchoolInterieurInside School

Inside School

Inside School

Wij houden ons elke dag bezig met leuke ontwerpen, interieurs, ideeën, trends en ontwikkelingen in de projectinrichting!

Wij ontwerpen interieurs voor elk bedrijf, iedere sector, zo ook voor scholen!

Bijvoorbeeld voor een school in Hardinxveld-Giessendam hebben wij meegedacht voor een nieuw interieur die beter aansluit bij hun huidige leermethode. Dit Zweedse onderwijsconcept heet Kunskapsskolan, dit is gepersonaliseerd onderwijs. We hebben al een deel ingericht en zijn nu bezig met deel 2; een inspirerende workshopruimte ( over deze ruimte zie je na de zomervakantie meer want in de vakantie wordt het plan gerealiseerd! )

Wil je nu al wat leuke ontwerpen zien, kijk dan eens in ons portfolio: Portfolio

 

Bijgaand wat leuke producten voor scholen, universiteiten & creatieve ruimtes.

Arper Cila GO

De stoel heeft onder de zitting plek voor boeken, laptops en tassen. En het is mogelijk om te kiezen voor een tafelblad.
In de Cila Go serie zit een zitkruk, stoel en armstoel. Het kunststof kuipje is verkrijgbaar in vijf leuke kleuren.

Celis

functioneel, ergonomisch, verrijdbaar en gemakkelijk te reinigen. De Celis stoelen zijn ideaal in te zetten in het onderwijs. Het kunststof kuipje is verkrijgbaar in 7 kleuren.

De Celis studenten stoel wordt standaard voorzien van een schrijfplankje. Door de unieke bevestiging aan het frame is het mogelijk het schrijfplankje 360 graden te draaien en is daarmee altijd in de gewenste positie te zetten.

Bulls eye

Met Bullseye kun je op de buitenste rand liggen of loungen en iets conventioneler in de binnenste kring zitten. Het is ontworpen om een vanzelfsprekende sociale hub te worden. Verkrijgbaar in rechte vormen en ronde vormen om zo een bank op te bouwen. In diverse stofsoorten verkrijgbaar.

Werktafel

een aantal diverse werktafels, op vaste hoogte of instelbare hoogte.

Diverse zitjes/tafels

Van links naar rechts:

de Toro van Lande is een alternatieve bureaustoel/zitmeubel en/of werkplek met handige schrijftafel en een kapstok. Een sympathiek beest van gelakt houtwerk met strakke stoffering. Zo uitnodigend, je gaat er vanzelf op zitten, ook leuk als schoolmeubilair of met een paar bij elkaar in een creatieve ruimte om creativiteit te stimuleren.

de Dock tafel van Lande is een stijlvolle lange houten (lees)tafel met een stalen frame dat doorloopt boven de tafel. Aan het frame kunnen meerdere lampen bevestigd worden. Deze toffe tafel is verkrijgbaar in 2 verschillende hoogtes.

de Tree Trunk van Lande is een creatief zitmeubel. Als alternatief voor een stoel te gebruiken in een wachtruimte, school of brainstormruimte. Of om er even bij te pakken als krukje. Maar ook mooi als bijzettafel of decoratief object.

de T-pad van Lande is een bijzettafel met industrieel design. Met schrijfblok of als laptoptafel voor op kantoor of school. Dit stalen bijzettafeltje is leverbaar in diverse kleuren.

Lockers

de lockers van Palmberg zijn geheel uitgevoerd in melamine in diverse breedtes en hoogtes verkrijgbaar.

De Nokilock lockers/kluisjes zijn van staal en in diverse breedtes en hoogtes verkrijgbaar. Kluisjes die je met een pasje ( Dat kan je school- of bedrijfspas zijn ) of een APP opent. De gebruiker heeft dan geen extra sleutel of pasje nodig. En de beheerder kan via een computerprogramma zelf passen toekennen of onbruikbaar maken, slimme lockers dus!

Wil je meer ontwerpen en inspiratie zien en lezen? Bezoek dan onze portfolio Inside Office portfolio Wil je ook een keer van gedachten wisselen wat er bij jullie op kantoor mogelijk is? Dat kan natuurlijk! Of we nu een groot of klein kantoor inrichten, alles draait om de juiste sfeer. Bel dan gerust voor een afspraak! Inside Office contactpagina Wie weet tot snel!