✓ Kennis & creativiteit in projectinrichting ✓ Ervaring in realisatie ✓ Ontzorging van a tot z
io_rgb_payoff_wit

HomeHerman Miller Sayl bureaustoelErgonomieHerman Miller Sayl bureaustoel

Herman Miller Sayl bureaustoel

DE HERMAN MILLER SAYL BUREAUSTOEL: EEN GOED ONTWERP, GEZONDE ONDERSTEUNING EN GEWELDIG DESIGN. DAT ZIJN DE DRIE AANTREKKELIJKE EIGENSCHAPPEN VAN DEZE BUREAUSTOEL.

Door de 3D intelligente rugleuning met bespanning kun je je bewegen en uitstrekken. Dit levert een gezonde balans op tussen ondersteuning en bewegingsvrijheid. De elastomeerdraden in de rugleuning variëren in dikte en in spanning, waardoor ze meer ondersteuning bieden in de transitiegebieden langs de ruggengraat en minder op andere plekken. Dit zodat je onbelemmerd kunt bewegen in de stoel.

Inspiratie van de Sayl bureaustoel
Yves Béhar liet zich voor de Sayl inspireren door hangbruggen, constructies die maximaal presteren met een minimum aan materiaal. Béhar paste de bouwkundige principes van deze  constructies toe in zijn ontwerp van de Sayl. Het Eco-Dematerialised-ontwerp van de werkstoel gebruikt op inventieve manieren minder materiaal om ergonomische ondersteuning te bieden voor mensen tot 159 kg.

Wil je deze stoel uitproberen? We hebben deze staan in onze showroom, dus kom gerust eens langs of neem contact met ons op via het contactformulier!

Wil je meer ontwerpen en inspiratie zien en lezen? Bezoek dan onze Inside Office portfolio. Wil je ook een keer van gedachten wisselen wat er bij jullie op kantoor mogelijk is? Dat kan natuurlijk! Of we nu een groot of klein kantoor inrichten, alles draait om de juiste sfeer. Bel dan gerust voor een afspraak! Ga naar Inside Office contactpagina. Wie weet tot snel!