Skip to main content

De Herman Miller Sayl bureaustoel: Een goed ontwerp, gezonde ondersteuning en geweldig design. Dat zijn de drie aantrekkelijke eigenschappen van deze bureaustoel.

Door de 3D intelligente rugleuning met bespanning kun je je bewegen en uitstrekken. Dit levert een gezonde balans op tussen ondersteuning en bewegingsvrijheid. De elastomeerdraden in de rugleuning variëren in dikte en in spanning, waardoor ze meer ondersteuning bieden in de transitiegebieden langs de ruggengraat en minder op andere plekken. Dit zodat je onbelemmerd kunt bewegen in de stoel.

Inspiratie van de Sayl bureaustoel
Yves Béhar liet zich voor de Sayl inspireren door hangbruggen, constructies die maximaal presteren met een minimum aan materiaal. Béhar paste de bouwkundige principes van deze  constructies toe in zijn ontwerp van de Sayl. Het Eco-Dematerialised-ontwerp van de werkstoel gebruikt op inventieve manieren minder materiaal om ergonomische ondersteuning te bieden voor mensen tot 159 kg.

Kantoorinrichting Dordrecht Herman Miller bureaustoelenKantoorinrichting Dordrecht Herman Miller bureaustoel zwart

Bron

Wil je deze stoel uitproberen? We hebben deze staan in onze showroom, dus kom gerust eens langs of neem contact met ons op via het contactformulier!