✓ Kennis & creativiteit in projectinrichting ✓ Ervaring in realisatie ✓ Ontzorging van a tot z
io_rgb_payoff_wit

HomeAltijd met je hoofd in de wolkenOfficeAltijd met je hoofd in de wolken

Altijd met je hoofd in de wolken

Voeg extra beleving toe aan e ruimte met een wolkenplafond!

In eerste instantie was het wolkenplafond een goed alternatief voor het saaie witte plafond waar patiënten in het ziekenhuis naar liggen te kijken. Naar aanleiding van die vraag levert Lumick.com al meer dan 5 jaar de mooiste wolkenplafonds op de Europese markt. Maar het brengt niet alleen beleving toe aan medische-, maar ook zakelijke of recreatieve ruimtes. Een verrijking van de huidige werkplek dus!

 

Lumick.com Plus

Het de Plus producten levert Luminck.com maatwerk. Voor degene die een uniek wolkenplafond willen met een afwijkende maat, ander kleurprofiel of bijzondere afwerkingseis is dit ook mogelijk als je geen systeemplafond op je werkplek hebt.

 

Lumick.com Photo Art
Lege wanden zijn verleden tijd met Lumick.com Photo Art. De mooiste kunnen gecombineerd met daglicht LED verlichting. Samen met het Nederlandse Fotomuseum is er een dunne lijst ontwikkeld voor aan de wand, met dezelfde unieke kwaliteiten als de andere plafondproducten. Standaard uitgevoerd in een modern, wit frame past deze Photo Art in elke ruimte. Voor elke ruimte is er een geschikte afbeelding en natuurlijk ook voor de kantoorruimte.

 

Wil je meer ontwerpen en inspiratie zien en lezen? Bezoek dan onze Inside Office portfolio. Wil je ook een keer van gedachten wisselen wat er bij jullie op kantoor mogelijk is? Dat kan natuurlijk! Of we nu een groot of klein kantoor inrichten, alles draait om de juiste sfeer. Bel dan gerust voor een afspraak! Ga naar Inside Office contactpagina. Wie weet tot snel!