Skip to main content

Voeg extra beleving toe aan je ruimte met een wolkenplafond!

In eerste instantie was het wolkenplafond een goed alternatief voor het saaie witte plafond waar patiënten in het ziekenhuis naar liggen te kijken. Naar aanleiding van die vraag levert Lumick.com al meer dan 5 jaar de mooiste wolkenplafonds op de Europese markt. Maar het brengt niet alleen beleving toe aan medische-, maar ook zakelijke of recreatieve ruimtes. Een verrijking van de huidige werkplek dus!

Wolkenplafond standaard
Door de standaardformaten 60×60, 120×60 en 120×120 kunnen de ultradunne LEDpanelen zelf eenvoudig in het systeemplafond geïnstalleerd worden. Het Lumick.com standaard wolkenplafond kan geplaatst worden met een eigen gekozen afbeelding. Een paneel lifter zorgt ervoor dat de afbeelding een paar centimeter hoger ligt dan het bestaande plafond, waardoor er een realistisch dakraam naar buiten ontstaat. Vanuit de  werkplek ontstaat er hierdoor een uniek uitzicht.

wolkenplafond lumick.com lumick.com muurdecoratielumick.com kantoorruimte

 

 

 

Lumick.com Plus
Het de Plus producten levert Luminck.com maatwerk. Voor degene die een uniek wolkenplafond willen met een afwijkende maat, ander kleurprofiel of bijzondere afwerkingseis is dit ook mogelijk als je geen systeemplafond op je werkplek hebt.

lumick.com werkplekwolkenplafond lumick.com lumick.com inspirerende werkplek

 

 

 

 

Lumick.com Photo Art
Lege wanden zijn verleden tijd met Lumick.com Photo Art. De mooiste kunnen gecombineerd met daglicht LED verlichting. Samen met het Nederlandse Fotomuseum is er een dunne lijst ontwikkeld voor aan de wand, met dezelfde unieke kwaliteiten als de andere plafondproducten. Standaard uitgevoerd in een modern, wit frame past deze Photo Art in elke ruimte. Voor elke ruimte is er een geschikte afbeelding en natuurlijk ook voor de kantoorruimte.

lumick.com kantoorinrichtinglumick.com wanddecoratielumick.com kantoortrends

 

 

 

 

 

 

Bron

Nieuwsgierig? Neem contact met ons op via het contactformulier.