BLOG Fanny’s favorieten deel 12 Fanny in een notendop: De creatieveling van onze tekenstudio. Te herkennen aan haar aparte kapsels. Blinkt uit in haar eigenwijs- en behulpzaamheid. Dierenvriend en sushi fanaat: eet het liefst 7 dagen per week sushi.

Kantoor_Favoriet_InsideOffice

Velours: Om maar gelijk met de deur in huis (kantoor) te vallen, dit jaar ontkom je niet aan velours of terwijl fluweel! In allerlei kleuren van roest oranje tot oud roze tot donker groen. Fluweel is een mooie zachte geweven stof die dus naast mode items ook steeds vaker terugkomt in het interieur. Juist door het aanbod van verschillende kleuren kun je echt een statement maken in huis. Een fluwelen stof geeft daarnaast een chique en stijlvolle uitstraling. Denk bijvoorbeeld aan een grote bank in een hip kleurtje of gordijnen! Het voordeel van een velours gordijn is dat het een dik gordijn is en dus erg geschikt is om veel licht tegen te houden. Dat is heel fijn in een ruimte als een slaapkamer. Door voor een velours gordijn te kiezen, geef je een luxe uitstraling aan een ruimte. Bijgaand wat voorbeelden:

Velours_Meubels_InsideOffice

Bron: Zuiver & Toppoint

Nieuw met oud combineren De combinatie tussen nieuw en oud zien we vaker in de hedendaagse interieurs. Een nieuwbouw huis volledig ingericht met vintage en antieke meubels of juist een prachtig oud huis ingericht met moderne meubels. Het contrast tussen nieuw en oud maakt een interieur veel interessanter. Het is niet zo vanzelfsprekend en het geeft meer sfeer. Ik vind het interessant om een nieuwe inrichting te voorzien van een paar oude elementen, zoals mijn ontwerp voor een bedrijfskantine.

Loods_Kantine_InsideOffice
Palmberg_Kantoorinrichting_InsideOffice

Werken met vloerkleden Met een vloerkleed geef je een ruimte karakter en sfeer. Het geeft de mogelijkheid om een entree, vergaderkamer of werkplek een eigen stijl te geven of juist om zones aan te duiden. Verder dragen vloerkleden bij aan een huiselijk gevoel op de werkvloer en dat zorgt ervoor dat de werknemers zich prettig en thuis voelen, zoals wij zeggen @home @the office

Kleden_Textiel_Inrichting_InsideOffice

Bron: Desso

Schuifdeuren, ze doen je misschien denken aan industriële ruimtes of juist aan een typisch jaren ‘30 woning. Het klopt dat je schuifdeuren in die interieurstijlen veel tegenkomt, maar het zal je verbazen hoe goed deze bijzondere deuren ook bij jouw interieur passen. Ze geven ruimtes een hele frisse, moderne en vooral originele uitstraling. Bovendien geven ze je hele andere mogelijkheden wat de inrichting van kamers betreft. Een schuifdeur hoeft namelijk niet nog een meter naar buiten of naar binnen te gaan om open of dicht te gaan. Hiermee ga je dus praktisch om met de ruimte die je hebt, bij Breko shipbuilding & repair hebben we een schuifdeur gemaakt van underlayment plaat!

Underlayment_InsideOffice

Golfplaten als decoratie Als je het hebt over golfplaten, denk je er niet gelijk aan om ze te gebruiken in je interieur. Maar ik vind het zelf een stoer element toevoegen aan een inrichting. Golfplaten zijn tegenwoordig verkrijgbaar in kunststof, verzinkt of aluminium en redelijk goedkoop! Je kan ze ook gebruikt vinden met een beetje roest hier een daar, zie hier wat voorbeelden:

Golfplaat_Kantoor_InsideOffice

Sedus se:motion dynamische bureaustoel voor beweeglijk werken. Komen, zitten, doen: se:motion hoeft niet uitgebreid te worden ingesteld, hij stelt zichzelf gewoon op elke gebruiker in. Zo dynamisch zijn design op het eerste oog lijkt, zo beweeglijk is se:motion in het kantoor. Spontane bijeenkomst bij de bench? Een korte blik bij je collega over een schouder? Rol er even langs. Met de praktische wisselstofferingen kan se:motion bovendien zonder gereedschappen in een handomdraai aan individuele wensen worden aangepast.

Sedus_Bureaustoelen_InsideOffice

Wil je meer van mijn ontwerpen en inspiratie zien en lezen? Bezoek dan onze portfolio Inside Office portfolio Wil je ook een keer met mij van gedachten wisselen wat er bij jullie op kantoor mogelijk is? Dat kan natuurlijk! Of we nu een groot of klein kantoor inrichten, alles draait om de juiste sfeer. Bel dan gerust voor een afspraak! Inside Office contactpagina Wie weet tot snel!