Wij stimuleren ergonomie en fysieke beweging, dat vinden wij belangrijk! Hierdoor ontstaat een prettige werkomgeving. 

Zie hier ons ruime assortiment!

Zit-Statafels

Gezonder werken?
Door veel af te wisselen in je houding, zitten, staan, & lopen ben je dynamisch aan het werk.  Het dynamische werken zorgt voor een lager ziekteverzuim, hogere productiviteit en een betere werksfeer!
Markant Hybrid
oxibike bureau fiets gezond

Monitorarmen

Wilt u ook meer ruimte en overzicht op uw bureau?
Dan zijn monitorarmen de oplossing. Daarnaast bent u ergonomisch verantwoord aan het werk.

Zit- stahulpen

Lekker in beweging blijven?
Dankzij onze zit-stahulpen blijf je in beweging! Omdat je steeds van houding wisselt blijven je spieren actief en je rug gezond en elastisch. Wie wil dat nou niet?

Bureaustoelen

Last van je onderrug na een lange dag op kantoor?
De oorzaak kan liggen bij je bureaustoel! Niet elke bureaustoel is even goed voor onze lichaamshouding. Bij de juiste (persoonlijke) instellingen zijn onze ergonomische bureaustoelen een subtiele maar effectieve hulp om uw lichaam in de juiste zithouding te positioneren.
Ergonomisch_Bureaustoelen_InsideOffice
Ergonomie_Bureaustoel_InsideOffice

Muizen, polssteunen & toetsenborden

Ook ergonomisch verantwoord te werk gaan?
Onnatuurlijke houdingen bij het muis & toetsenbordgebruik vormen een risico voor het ontstaan van klachten aan pols en onderarm, door de ergonomische muis & het ergonomische toetsenbord dichtbij het lichaam te plaatsen is dit minder belastend voor je nek en voor de schouders! Bekijk ook de opties voor ergonomische polssteunen.

Documenthouders

Last van uw nek achter de computer?
Om rotatie in de nek te voorkomen is het handig documenten tussen toetsenbord en beeldscherm te plaatsen. Een hellend werkvlak vermindert de buiging van de nek en verhoogt daarmee het werkcomfort. Kies daarom voor ergonomische documenthouders.
bakker elkhuizen documenthouder
documenthouder

Laptophouders

Last van uw nek achter de laptop?
Ergonomische laptophouders verhogen het beeldscherm van de laptop en verkleinen de kijkafstand. Hierdoor is er veel minder nekbelasting en kan er veel comfortabeler worden gewerkt.

Kabelmanagement

Last van al die kabelspaghetti?
Wij werken alle kabels netjes weg, hierdoor oogt de werkplek netjes en bevorderd het de datasnelheid. We noemen dit ook wel kabelmanagement. Tevens voorkomt het kortsluiting en storingen.
kabelmanagement inside office
kabelmanagement inside office
kabelmanagement deskbike

Akoestiek

Rust op kantoor?
Een goede akoestiek zorgt voor rust op kantoor, dankzij onze akoestische producten heb je geen last meer van geluidshinder. Hierbij een kleine greep uit de grote collectie akoestische producten!
de vorm

Maatwerk

Maatwerk meubelen voor kantoor?
Geef je kantoor een persoonlijke touch! Wij werken samen met een interieurbouwer die van onze creatieve ontwerpen een geweldig eindproduct maakt, alles is mogelijk!

Toe aan een ergonomisch verantwoorde werkplek? Maak een afspraak voor een persoonlijk advies!