Wij stimuleren ergonomie en fysieke beweging, dat vinden wij belangrijk! Hierdoor ontstaat een prettige werkomgeving. 

Zie hier ons ruime assortiment!

Zit-Statafels
Gezonder werken?
Door veel af te wisselen in je houding, zitten, staan, & lopen ben je dynamisch aan het werk.  Het dynamische werken zorgt voor een lager ziekteverzuim, hogere productiviteit en een betere werksfeer!
Markant Hybrid
oxibike bureau fiets gezond
Monitorarmen
Wilt u ook meer ruimte en overzicht op uw bureau?
Dan zijn monitorarmen de oplossing. Daarnaast bent u ergonomisch verantwoord aan het werk.
Zit & stahulpen
Lekker in beweging blijven?
Dankzij onze zit-stahulpen blijf je in beweging! Omdat je steeds van houding wisselt blijven je spieren actief en je rug gezond en elastisch. Wie wil dat nou niet?
Muizen, polssteunen & toetsenborden
Ook ergonomisch verantwoord te werk gaan?
Onnatuurlijke houdingen bij het muis & toetsenbordgebruik vormen een risico voor het ontstaan van klachten aan pols en onderarm, door de muis & het toetsenbord dichtbij het lichaam te plaatsen is dit minder belastend voor je nek en voor de schouders!
Documenthouders
Last van uw nek achter de computer?
Om rotatie in de nek te voorkomen is het handig documenten tussen toetsenbord en beeldscherm te plaatsen. Een hellend werkvlak vermindert de buiging van de nek en verhoogt daarmee het werkcomfort.
bakker elkhuizen documenthouder
documenthouder
Laptophouders
Last van uw nek achter de laptop?
Laptophouders verhogen het beeldscherm van de laptop en verkleinen de kijkafstand. Hierdoor is er veel minder nekbelasting en kan er veel comfortabeler worden gewerkt.
Kabelmanagement
Last van al die kabelspaghetti?
Wij werken alle kabels netjes weg, hierdoor oogt de werkplek netjes en bevorderd het de datasnelheid. Tevens voorkomt het kortsluiting en storingen.
kabelmanagement inside office
kabelmanagement inside office
kabelmanagement deskbike
Akoestiek
Rust op kantoor?
Een goede akoestiek zorgt voor rust op kantoor, dankzij onze akoestische producten heb je geen last meer van geluidshinder. Hierbij een kleine greep uit de grote collectie akoestische producten!
de vorm
Maatwerk
Meubels op maat?
Geef je kantoor een persoonlijke touch! Wij werken samen met een interieurbouwer die van onze creatieve ontwerpen een geweldig eindproduct maakt, alles is mogelijk!

Toe aan een ergonomisch verantwoorde werkplek? Maak een afspraak voor een persoonlijk advies!