✓ Kennis & creativiteit in projectinrichting ✓ Ervaring in realisatie ✓ Ontzorging van a tot z
io_rgb_payoff_wit

HomeFanny’s favorietenDuurzaamFanny’s favorieten

Fanny’s favorieten

De feestmaand December is weer aangebroken en daarbij komt het jaar 2023 tot een einde. Fanny deelt voor de laatste keer dit jaar haar favoriete producten van het moment. Bekijk hier haar top 5!

 

1. December decoratie

December is de maand van gezelligheid, warmte en feestelijke sferen. Wat is een betere manier om deze feestelijke sfeer naar de werkplek te brengen dan door deze te decoreren? Het decoreren van de werkplek in december gaat verder dan alleen het ophangen van kerstverlichting; het gaat om het creëren van een positieve werkomgeving.

Een goed begin is het versieren van de werkruimte met feestelijke decoraties zoals kleurrijke kerstballen, fonkelende lichtjes en feestelijke slingers. Deze kunnen niet alleen de werkplek opvrolijken, maar ook een gevoel van samenhorigheid en festiviteit met zich meebrengen. Overweeg om bureaus te versieren met kleine kerstboompjes, kerststrikken of zelfs grappige kerstmannen om een speelse en feestelijke sfeer te creëren. Kijk ook eens naar een duurzamer alternatief, zoals de kerstversiering van I-did. Zij produceren kerstversiering van gerecycled vilt. 

Een van mijn favoriete producten is de “Tubo kandelaar” van Zuiver. De kandelaar is uitgevoerd in het shiny beige en zilver, maar daarnaast ook in diverse maten. Het glanzende oppervlak en bijzondere vorm straalt weelde uit, waardoor het een pronkstuk wordt in elke interieur. Ohja, hij is gemaakt van stevig gegoten aluminium voor duurzaamheid. Zelf zou ik hem afstylen met een opvallend gekleurde kaars. 

 

Lees ook eens onze blog ‘De juiste kantooraccessoires maken je werkplek compleet’.

Bron: i-did
Bron: Zuiver

2. Transparante akoestische gordijnstoffen

Een van de belangrijkste elementen in het interieur zijn gordijnen. Ze houden warmte vast, zorgen voor privacy en geven sfeer, maar op kantoor is dat niet genoeg. Als akoestiek een probleem is, biedt Vescom de oplossing.

De innovatieve gordijnstoffen van Vescom combineren transparantie met geluidsabsorberende eigenschappen, waardoor ze ideaal zijn voor ruimtes waar esthetiek en akoestiek samenkomen. Vescom biedt een scala aan hoogwaardige en stijlvolle oplossingen die niet alleen de visuele aantrekkingskracht van een ruimte verbeteren, maar ook de geluidsbeleving optimaliseren. Van professionele omgevingen tot hedendaagse interieurs, deze gordijnstoffen bieden een perfecte balans tussen functionaliteit en design. Ontdek hoe Vescom’s transparante akoestische gordijnstoffen een harmonieuze combinatie vormen van akoestiek en sfeer in de ruimte.

Bron: Vescom

3. Lattenwand!

Tegenwoordig verlangen we steeds meer naar een warme sfeer op kantoor en zijn we weg van het toepassen van lattenwanden. Naast de welbekende houten latten wanden, hebben we nu ook stoffen lattenwanden. De stoffen zijn in diverse kleuren en uitvoeringen te verkrijgen, heel erg sfeervol! Zo kun je elk uniek ontwerp een persoonlijk touch geven. De wandpanelen kunnen voorzien worden van een akoestisch vilt paneel. Onze leverancier bied een groot assortiment van duurzame en akoestische lattenwanden aan. Er is veel variatie mogelijk in de latten. 

Lees ook de gehele blog over deze Houten lattenwanden.

Bron: AT interiorpanels

4. Maatwerk wandkasten

Maatwerk wandkasten zijn niet meer weg te denken in onze interieurontwerpen. Dit maakt een interieurontwerp uniek en bijzonder. En opbergruimte hebben we toch nodig dus waarom geen toffe kleur, aparte afmeting en/of afwerking? Voor deze periode is het ook super om er een sfeerhaard in te verwerken zoals bijvoorbeeld een bio-ethanol haard. Deze vloeistof is gemaakt van natuurlijke producten als tarwe en riet. Het is milieuvriendelijk én duurzaam! Dus voor thuis en op kantoor super, het is natuurlijk wel belangrijk om goed te ventileren!

Bron: foto's Inside Office & Area77

5. Vloerkleed

In de winter komt de behoefte aan warmte en gezelligheid in huis vaak naar voren. Een eenvoudige en effectieve manier om dit te bereiken is door het toevoegen van een vloerkleed aan je interieur. Een zorgvuldig gekozen tapijt kan niet alleen een esthetische meerwaarde bieden, maar ook functioneel bijdragen aan het creëren van een comfortabele en knusse omgeving.

Het plaatsen van een vloerkleed op de vloer heeft een isolerende werking waardoor kou van de vloer wordt tegengehouden. Door de warmte vast te houden helpt het vloerkleed niet alleen energie te besparen, maar zorgt het ook voor aangename warmte aan de voeten. Dit is vooral prettig tijdens de wintermaanden, wanneer de temperatuur daalt en het verlangen naar een knusse thuisomgeving toeneemt.

Daarnaast voegt een vloerkleed ook visuele warmte toe aan de ruimte. De juiste kleuren en texturen kunnen een gevoel van gezelligheid en geborgenheid oproepen, waardoor de winterse sfeer in huis versterkt wordt. Kies bijvoorbeeld voor rijke, warme tinten en zachte materialen om een uitnodigende sfeer te creëren.

Kortom, het toevoegen van een vloerkleed aan je interieur is niet alleen een stijlvolle keuze, maar ook een praktische en comfortabele oplossing om de kou van de wintermaanden te verzachten en een aangename, knusse ambiance te creëren in je woning.

Op de VTwonen beurs heb ik pas een ontzettend tof vloerkleed gezien. Dit vloerkleed was opgebouwd uit allerlei losse stukken. Hierbij werd gespeelt met verschillende afmetingen, kleuren en stoffen. Samen vormt het één geheel, gaaf toch?!

Bron: Tarkett & foto Fanny

Wil je meer ontwerpen en inspiratie zien en lezen? Bezoek dan onze Inside Office portfolio. Wil je ook een keer van gedachten wisselen wat er bij jullie op kantoor mogelijk is? Dat kan natuurlijk! Of we nu een groot of klein kantoor inrichten, alles draait om de juiste sfeer. Bel dan gerust voor een afspraak! Ga naar Inside Office contactpagina. Wie weet tot snel!