✓ Kennis & creativiteit in projectinrichting ✓ Ervaring in realisatie ✓ Ontzorging van a tot z
io_rgb_payoff_wit

HomeHouten lattenwandkantoorinrichtingHouten lattenwand

Houten lattenwand

Houten lattenwanden zijn de trend van 2022, en wij zijn er dol op! Het geeft gelijk sfeer aan een ruimte.

Overal zie je ze voorbij komen, de houten latten wand. Dit is de trend van 2022. Tegenwoordig verlangen we steeds meer naar een warme sfeer in kantoren en zijn we weg van het toepassen van natuurlijke materialen. Houten latten wanden zijn hiervoor de oplossing, een groot gebaar die de ruimte gelijk sfeervol maakt. Zo kun je elk uniek ontwerp een persoonlijk touch geven. Wanneer je kiest voor een akoestisch wandpaneel door middel van het toepassen van duurzaam geproduceerd vilt zorgt dit voor het minimaliseren van geluid. Duurzaam, akoestisch en sfeervol: de redenen om deze trend zelf toe te passen!


Houten wandpanelen kunnen zelf gemonteerd worden of worden uitbesteed aan professionals. De wandpanelen kunnen voorzien worden van een akoestisch vilt paneel. Onze leverancier bied een groot assortiment van duurzame en akoestische houten latten wanden aan. Er is veel variatie mogelijk in de latten. Zo is er keuze in kleur, breedte en afmeting. Voor ieder wat wills dus!

Het vilt is gemaakt van gerecycled plastic dat onder andere wordt verzameld uit de wereldzeeën. De vilten panelen zijn niet alleen duurzaam, maar ook brandvertragend en hebben een fantastisch effectieve geluidsabsorberende werking. Het hout in de producten van wordt ingekocht bij FSC-gecertificeerde dealers. Op deze manier wordt er gezorgd voor duurzame bosbouw.

Laat je creativiteit de lopende hand gaan, een bijzonder ontwerp die je kantoor uniek zal maken. Het bedekken van je plafond of het realiseren van een lambrisering is te gek! Horizontaal, verticaal… de keuze is aan jou. Wanneer je dit in kantoren toepast, creëer je in no-time een enorme eyecatcher. Kortom: je kunt helemaal los gaan met je creativiteit en je kantoor een sfeervolle boost geven!

Meer informatie

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? klik hier neem contact met ons op. Heb je vragen over de diverse kleuren, afmetingen of prijs van de houten lattenwanden? Mail naar info@insideoffice.nl of bel 078-6919711, we helpen graag!

 

Wil je meer ontwerpen en inspiratie zien en lezen? Bezoek dan onze Inside Office portfolio. Wil je ook een keer van gedachten wisselen wat er bij jullie op kantoor mogelijk is? Dat kan natuurlijk! Of we nu een groot of klein kantoor inrichten, alles draait om de juiste sfeer. Bel dan gerust voor een afspraak! Ga naar Inside Office contactpagina. Wie weet tot snel!