HAG is ook één van de topmerken in ons stoelentheater.

Leven is bewegen, volgens HAG. Beweging is de basis van alle leven: beweging voedt, activiteert en versterkt het lichaam aan de binnen- en buitenkant. De stoelen brengen vorm aan en functioneren samen in een design dat de natuurlijke bewegingen van het lichaam stimuleert en de zintuigen, concentratie en alertheid positief beïnvloed.
Het Balanced Movement Mechanism is uniek voor HAG. In een HAG stoel kantelt de voorkant van de zitting omhoog wanneer je achterover leunt en omlaag wanneer je voorover leunt. Hierdoor worden de enkels en kuitspier gestimuleerd om te bewegen, waardoor de bloedcirculatie in het hele lichaam verbetert.

Zie hieronder een greep uit de collectie van HAG:

HAG H05
Deze bureaustoel is eenvoudig en is alleen al met een hendel en draaiknop in te stellen. Het is de perfecte zitoplossing om beweging en variatie in te stellen.

Kantoormeubelen Alblasserdam bureaustoel HAG Kantoormeubelen Alblasserdam bureaustoel HAG
 

 

 

 

 

 

HAG Sofi
Deze bureaustoel is aantrekkelijk, innemend en inspirerend. Hij kan naar eigen wens worden aangepast: van een subtiel, verfijnd en coherent uiterlijk tot expressief en gewaagd. Deze stoel combineert en perfectioneert de beste design eigenschappen die kenmerkend zijn voor HAG.

Kantoormeubelen Alblasserdam HAG SoFi Edge Kantoormeubelen Alblasserdam HAG SoFi Edge Kantoormeubelen Alblasserdam HAG Capisco

 

 

 

 

 

 

HAG Capisco
Dit is een innovatieve bureaustoel, die geschikt is om te werken op verschillende hoogte of aan in hoogte verstelbare werktafels. Ook was deze bureaustoel op het gebied van milieuvriendelijk design.

Kantoormeubelen Alblasserdam HAG CapiscoKantoormeubelen Alblasserdam HAG werkplekkenKantoormeubelen Alblasserdam HAG Capisco

 

 

 

 

 

 

Deze bureaustoelen zijn allemaal uit de proberen in ons stoelentheater! Kom vrijblijvend eens langs!