✓ Kennis & creativiteit in projectinrichting ✓ Ervaring in realisatie ✓ Ontzorging van a tot z
io_rgb_payoff_wit

HomePortfolioAdlas Metaalbewerking

Adlas Metaalbewerking

Bij Inside Office geloven we dat elk kantoor een verhaal vertelt. Onlangs kregen we de kans om het hoofdstuk van Adlas te herschrijven, een bedrijf dat zich specialiseert in hoogwaardige metaalbewerking. Hun connectie met Bystronic, wiens kantoor wij eerder een make-over gaven, leidde hen naar ons creatieve team. 

Het resultaat? Een compleet vernieuwde werkruimte die zowel functioneel als inspirerend is!

Toen wij de situatie bij Adlas analyseerden, viel het ons op dat het kantoor een dringende update nodig had. De inrichting was gedateerd en de overgang van de industriële werkplaats naar het kantoor vereiste een praktische maar stijlvolle oplossing. Onderin de pagina vindt je de before foto’s. Wij wilden voor een robuuste en stoere look gaan die de industriële aard van het bedrijf weerspiegelt, zonder in te leveren op comfort en functionaliteit.

Een Stoere Nieuwe Look

We kozen voor een betonlook PVC vloer die niet alleen sterk en duurzaam is, maar ook de industriële uitstraling in het kantoor versterkt. Zwarte bureaus en staalblauwe maatwerkkasten complementeren het stoere uiterlijk, terwijl houten lattenwanden en sfeervolle houten meubels voor een warme en uitnodigende sfeer zorgen. Strategisch geplaatste planten voegen een vleugje groen toe, wat zorgt voor een frisse uitstraling binnen deze stoere setting.

Ruimte en Rust

Een opmerkelijke verandering was de uitbreiding van de kantine. Hiervoor offerden we een kantoor op en braken we een muur door, wat zorgde voor een ruimere en meer sociale eet- en ontspanningsruimte. Daarnaast hebben we de kleedruimte volledig afgescheiden van het kantoor. Eerder zorgde een directe deur naar de kleedruimte voor onrust en lawaai; nu is er een goede scheiding die zorgt voor een rustigere en meer gefocuste werkomgeving.

Alles Onder Één Dak

Adlas gaf er de voorkeur aan om alle werkzaamheden door één bedrijf te laten uitvoeren, zodat zij zich konden blijven richten op hun kernactiviteiten. Inside Office nam deze taak op zich en werkte nauw samen met de FDV groep, wat resulteerde in een naadloze uitvoering van het project.

De feedback van de directie was overweldigend positief—het ontwerp voldeed direct aan al hun wensen en groen licht volgde snel.

Bij Inside Office zijn we trots op het leveren van een project dat niet alleen aan de verwachtingen voldoet, maar deze overtreft. Het vernieuwde kantoor van Adlas is nu een bron van inspiratie voor zowel de werknemers als voor ons, als bewijs van wat mogelijk is wanneer design en functionaliteit hand in hand gaan.

Before

Foto’s van de situatie voor de verbouwing bij Adlas

Meer weten over dit project of wat we voor jouw kantoor kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact op met ons team!