Skip to main content

Eén van de topmerken die wij in ons stoelentheater hebben is Aeris. Aeris staat voor ‘alleen die beweegt, kan iets in beweging zetten’. Mensen zijn namelijk gemaakt om te bewegen en Aeris heeft daarvoor 3D actieve zitmeubels.

Aeris zijn missie is om de revolutie van ergonomie door te voeren op de werkplek. Meer beweging is daarbij de filosofie, want meer bewegen staat voor een betere gezondheid, meer motivatie en meer productiviteit. In de moderne werkwereld zit men gedurende meer dan 80% van de dag. Aeris investeert als geen ander in research over bewegingsconcepten voor actief zitten en in de ontwikkeling van geschikte, eenvoudige, realiseerbare en praktische oplossingen die relevant zijn voor de consument.

De actieve zitmeubelen van Aeris onderscheiden zich door het volgende:
‘Ze eisen niet alleen beweging, ze bevorderen deze ook en maken zo vele posities en verandering van houding mogelijk terwijl jij zit’.

De 3DEE bureaustoel van Aeris oriënteert zich op de natuurlijke bio mechanica van de mens. De muvman is de eerste actief stastoel die door technologische en ergonomische innovaties aan alle eisen op het werk voldoen. Het design is ook een duidelijk standpunt: stijlvol, elegant en markant. Als laatste hebben we nog de swopper, die met zijn innovatieve 3D-technologie die bewegingen en veranderingen van houding mogelijk maakt.

Zie hieronder drie soorten stoelen:

De 3DEE bureaustoel

Bureaustoelen Alblasserdam 3Dee AerisBureaustoelen Alblasserdam 3Dee AerisBureaustoelen Alblasserdam 3Dee Aeris

De Muvman

Bureaustoelen Alblasserdam 3Dee AerisBureaustoelen Alblasserdam 3Dee Aeris

De swopper

Bureaustoelen Alblasserdam Aeris Swopper    Bureaustoelen Alblasserdam Aeris Swopper

Ze zijn allemaal bij ons uit te proberen in ons stoelentheater! Kom vrijblijvend eens langs!