✓ Kennis & creativiteit in projectinrichting ✓ Ervaring in realisatie ✓ Ontzorging van a tot z
io_rgb_payoff_wit

HomePortfolioBlouw Afbouw B.V.

Blouw Afbouw B.V.

Kopie van Fijne feestdagen!

Voor Blouw Afbouw B.V.  hebben we een hele stoere kantine mogen realiseren. We hebben een ontwerp gemaakt voor een sfeervolle maar industriële kantine. En dat is zeker gelukt! 

Blouw Afbouw BV is een gerenommeerd afbouw bedrijf dat is gespecialiseerd in systeemplafonds, scheidingswanden en betimmeringen. Daarbij richt Blouw Afbouw BV zich op utiliteitsbouw, zorginstellingen, woningbouw, onderhoud en beheer en renovatie projecten van zowel zakelijke opdrachtgevers en particuliere eindgebruikers.

Niet voor niets dat zij zelf aan de verbouwing van de kantine zijn begonnen en wij de finishing touch mochten doen. Zo heeft Blouw zelf de gave lattenwand getimmerd, die onze ontwerpstudio heeft bedacht. Een lattenwand die doorloopt over het plafond, wat een gaaf en sfeervol effect met zich mee brengt. 

De stalen deuren zijn echt de eyechatcher van de kantine. Ze hebben een industriële look & feel. De zwarte (stalen) accenten komen ook terug in de keuken. Ook de keuken heeft Blouw Afbouw zelf gerealiseerd aan de hand van het gemaakte ontwerp. 

De kleuren en materialen die zijn toegepast zijn donker, maar warm. De blauwe kleur geeft echt een stoer accent en de cognac leren meubels zijn de warme sfeermakers. De meubels zijn makkelijk afneembaar en kunnen tegen een stootje. De robuuste houten elementen, zoals de vloer, de meubels en de lattenwand geven warmte in de ruimte.

Een deel van de verlichting die is toegepast is akoestisch, omdat het gemaakt is van vilt. Dit is prettig in een kantine, want de stemgeluiden worden op deze manier deels geabsorbeerd. Zo blijft de ruimte een prettige plek om te lunchen en bij te praten met je collega’s.  

Een perfecte plek voor de lunch, maar ook zeker voor de vrijdagmiddagborrel! 

Bijgaand het eindresultaat van de industriële kantine!

Zelf ook zo’n sfeervolle, stoere kantine? Dat kan! Neem dan contact met ons op, wij denken graag met je mee! 

Meer weten over dit project of wat we voor jouw kantoor kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact op met ons team!