✓ Kennis & creativiteit in projectinrichting ✓ Ervaring in realisatie ✓ Ontzorging van a tot z
io_rgb_payoff_wit

HomeFanny’s favorietenInterieurFanny’s favorieten

Fanny’s favorieten

BLOG Fanny’s favorieten deel 9

Fanny in een notendop: De creatieveling van onze tekenstudio. Te herkennen aan haar aparte kapsels. Blinkt uit in haar eigenwijs- en behulpzaamheid. Dierenvriend en sushi fanaat: eet het liefst 7 dagen per week sushi.

Ik begin deze keer met mijn nieuwe hobby Urban Exploring, dit is het fotograferen van oude verlaten gebouwen ( soms staan ze al op instorten ) dus het kan best gevaarlijk zijn! Maar het levert hele mooie plaatjes op. Verder fotografeer ik ook graag in de natuur en mijn huisdieren staan ook vaak model! Tevens heb ik een aantal van onze gerealiseerde projecten gefotografeerd. project Visser & Visser Refine IT.

Om het even bij dieren te houden, in dit geval een giraffe.. het gaat om de Living Pets van de Vorm! Deze akoestische dieren ( giraffe, olifant & leeuw ) zijn gemaakt van gerecycled vilt en zijn een kunstwerk in de kantoortuin maar wat nog belangrijker is: ‘ze eten geluid’!

Teska is een stevige, stoere tafel met afgeronde hoeken. De Teska tafel kan dienen als eettafel, vergadertafel, kantoortafel of overlegtafel. Met een onderstel waar je niet omheen kunt, massief en stevig als een boomstam. Hier staat een tafel!

Project Corbion meeting room, zie meer foto’s in ons portfolio. Portfolio Corbion

Desso & EX is een uniek vloerconcept waarbij je zelf je vloer of vloerkleed op maat kunt ontwerpen. Mix & Match binnen de vijf kleurgroepen Botanical Green, Denim Blue, Industrial Grey, Bohemian Red & Sunny Yellow en combineer met geweven dessins, beton look en hippe patchwork patronen.

Magis Me Too le chien is een leuk kinderzitje om bijvoorbeeld bij een receptie te plaatsen, zodat de kids ook een leuke vrolijke zitplek hebben! Of super leuk voor thuis natuurlijk. Le Chien heeft ook een schrijfplateau, dus is een stoel maar ook een bureau in 1! Le chien is ontworpen door Philippe Starck. Bijgaand nog meer leuke modellen van Magis Me Too ( kindercollectie ):

De Vorm POD is een akoestische lounge stoel om even privé te kunnen werken of overleggen, de kuip is gemaakt van gerecycled vilt met een gebogen houten frame. PET vilt is zacht, sterk, duurzaam en geluiddempend. Daarnaast is PET vilt na gebruik ook weer recyclebaar.

Wil je meer ontwerpen en inspiratie zien en lezen? Bezoek dan onze Inside Office portfolio. Wil je ook een keer van gedachten wisselen wat er bij jullie op kantoor mogelijk is? Dat kan natuurlijk! Of we nu een groot of klein kantoor inrichten, alles draait om de juiste sfeer. Bel dan gerust voor een afspraak! Ga naar Inside Office contactpagina. Wie weet tot snel!