✓ Kennis & creativiteit in projectinrichting ✓ Ervaring in realisatie ✓ Ontzorging van a tot z
io_rgb_payoff_wit

Home‘Ohhh…’ en ‘Wauw!’: de mooiste complimentenOffice‘Ohhh…’ en ‘Wauw!’: de mooiste complimenten

‘Ohhh…’ en ‘Wauw!’: de mooiste complimenten

Soms krijg je zomaar een bijzondere opdracht op je pad. Goed, we moesten er wel eerst iets voor doen. Visser & Visser Accountants en Refine-IT uit Dordrecht schreven een pitch uit waarin wij een geweldige uitdaging zagen.

Historische pracht en hedendaagse functionaliteit

De twee ondernemingen zijn namelijk gevestigd op het Dordtse landgoed ‘Klein Amstelwijck’ in een bijzonder representatieve kantoorvilla. Een landgoed dat oorspronkelijk dateert uit het begin van de zeventiende eeuw. Die ingrediënten zorgden voor een onweerstaanbare drang om de pitch te winnen. Onze eigen interieur ontwerpster Fanny de Vries ging aan de slag om historie en hedendaagse functionaliteit samen te laten smelten. Een spannend onderdeel daarin was dat beide bedrijven een gezamenlijke, multifunctionele en representatieve ruimte wilden zien. Voor informeel overleg, restaurantfunctie en ontspanning.

De combinatie van ontwerp en de manier waarop wij bestaande materialen wilden hergebruiken, heeft ervoor gezorgd dat we dit benijdenswaardige project naar ons hebben toegehaald. En de gezamenlijke ruimte bij de entree? Dat is dé blikvanger van de kantoorvilla.

Tijdens de verbouwing en de onlangs gehouden opening waren de ohhh’s en wauw’s niet van de lucht. De mooiste complimenten die je kunt krijgen! Bekijk ons portfolio voor nog meer inspirerende foto’s van dit project en andere projecten. Als je meer wilt weten over de bedrijven, neem dan ook eens een kijkje op de websites van Refine IT en Visser & Visser.

Wil je meer ontwerpen en inspiratie zien en lezen? Bezoek dan onze Inside Office portfolio. Wil je ook een keer van gedachten wisselen wat er bij jullie op kantoor mogelijk is? Dat kan natuurlijk! Of we nu een groot of klein kantoor inrichten, alles draait om de juiste sfeer. Bel dan gerust voor een afspraak! Ga naar Inside Office contactpagina. Wie weet tot snel!