Skip to main content
Office

‘Ohhh…’ en ‘Wauw!’: de mooiste complimenten

By 1 december 2017december 4th, 2017No Comments

Soms krijg je zomaar een bijzondere opdracht op je pad. Goed, we moesten er wel eerst iets voor doen. Visser & Visser Accountants en Refine-IT uit Dordrecht schreven een pitch uit waarin wij een geweldige uitdaging zagen.

Historische pracht en hedendaagse functionaliteit

De twee ondernemingen zijn namelijk gevestigd op het Dordtse landgoed ‘Klein Amstelwijck’ in een bijzonder representatieve kantoorvilla. Een landgoed dat oorspronkelijk dateert uit het begin van de zeventiende eeuw. Die ingrediënten zorgden voor een onweerstaanbare drang om de pitch te winnen. Onze eigen interieur ontwerpster Fanny de Vries ging aan de slag om historie en hedendaagse functionaliteit samen te laten smelten. Een spannend onderdeel daarin was dat beide bedrijven een gezamenlijke, multifunctionele en representatieve ruimte wilden zien. Voor informeel overleg, restaurantfunctie en ontspanning.

De combinatie van ontwerp en de manier waarop wij bestaande materialen wilden hergebruiken, heeft ervoor gezorgd dat we dit benijdenswaardige project naar ons hebben toegehaald. En de gezamenlijke ruimte bij de entree? Dat is dé blikvanger van de kantoorvilla. Tijdens de verbouwing en de onlangs gehouden opening waren de ohhh’s en wauw’s niet van de lucht. De mooiste complimenten die je kunt krijgen! Bekijk ons portfolio voor nog meer inspirerende foto’s van dit project en andere projecten. Als je meer wilt weten over de bedrijven, neem dan ook eens een kijkje op de websites van Refine IT en Visser & Visser.

kantoorinrichting Visser & Visser Refine IT kantoorinrichting Visser & Visser Refine IT