✓ Kennis & creativiteit in projectinrichting ✓ Ervaring in realisatie ✓ Ontzorging van a tot z
io_rgb_payoff_wit

HomeFanny’s favorietenDuurzaamFanny’s favorieten

Fanny’s favorieten

Fannys favorieten

We zien de meest mooie producten en oplossingen voor kantoor voorbij komen en verwerken deze op een creatieve manier in de diverse interieurontwerpen. Hierbij, recht vanuit onze designstudio, de top 6 van dit moment zoals gespot door onze designer Fanny!

 

1. Gevaarlijk design

Hoewel hij zijn naam te danken heeft aan de gelijkenis met het profiel van het gevreesde roofdier, heb je van deze fauteuil niets te vrezen. Integendeel. Shark Lounge biedt uitstekend zitcomfort. Stevig. Met extra steun in de rug.

Shark Lounge is de lang verwachte uitbreiding van de Shark familie. Deze mid-size fauteuil heeft een karakteristieke kuip met een hoge rug en is onderscheidend vanwege zijn unieke onderstel. Shark Lounge is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: op een draaibare, metalen schijfvoet die gelijk is aan het silhouet van de bovengelegen gestoffeerde kuip. Of kies voor het elegante stalen buisframe dat uit één stuk is gebogen.

Ontwerper René Holten: “De kracht en positieve kanten van de sculpturale vormtaal van de Shark is behouden, maar in vorm, maatvoering en ergonomie is Shark Lounge een origineel model. Het onderstel is uniek en reflecteert het huidige tijdsbeeld.”

 

Bron Artifort

Artifort Shark
Foto showroom Artifort

2. Chester modular!

één van de meest iconische modellen: de Chesterfield bank. De klassieker is opnieuw ontworpen door alle details weg te laten en het model heel minimalistisch te maken, waardoor het een hele hippe bank is geworden met een eigentijds design!

De Chester collectie is modulair en verkrijgbaar in diverse opstellingen. Het is echt een eye-catcher in elke ruimte en is net zo comfortabel als prachtig.  
Een Puik design!
Puik Chester
Chester Modular van Puik design

3. Lattenwand!

Tegenwoordig verlangen we steeds meer naar een warme sfeer op kantoor en zijn we weg van het toepassen van natuurlijke materialen. Houten latten wanden zijn hiervoor de oplossing, een groot gebaar die de ruimte gelijk sfeervol maakt. Zo kun je elk uniek ontwerp een persoonlijk touch geven. De wandpanelen kunnen voorzien worden van een akoestisch vilt paneel. Onze leverancier bied een groot assortiment van duurzame en akoestische houten latten wanden aan. Er is veel variatie mogelijk in de latten. Zo is er tegenwoordig ook een lattenwand van stof in diverse kleuren en uitvoeringen, ook heel erg sfeervol!

Lees ook de gehele blog over deze Houten lattenwanden.

Gerealiseerde projecten Inside Office.

4. Bureaustoel PURE

De PUREis3 is bedoeld om te zitten en gemaakt om te bewegen. In tegenstelling tot elke andere stoel is de PUREis3 volledig ontwikkeld voor mensen in beweging. Hiertoe was het nodig om het thema “kantoorstoel” volledig te heroverwegen. De PUREis3 past zich zonder complexe instellingen aan de betreffende gebruiker, zijn lichaam en zijn bewegingen aan. Gecompliceerde en zware mechanica is volledig overbodig. De PUREis3 laat niet alleen een breed scala aan bewegingen toe, maar zorgt er ook voor dat de gebruiker altijd comfortabel zit, en daarbij in beweging blijft en desondanks goed wordt ondersteund. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door een absolute wereldprimeur: de Smart-Spring-technologie.

Bron Interstuhl

5. Lande ZOK

Zok is het modulair pantry systeem van Lande. Dé keuken voor op kantoor. De basis van Zok is het solide metalen frame met modern werkblad. Deze kan uitgebreid worden met alles wat je in een keuken nodig hebt. Spoelbak in het werkblad of plaats een vaatwasser, koelkast, enkele keukenkasten en diepe lades onder het werkblad. Vrij van de vloer, of juist tot de grond.

Vrijheid qua indeling
Zok kan met haar modulaire uitbreidingen los in de ruimte geplaatst worden. Ontwerpster Van Heel: “Dit geeft veel vrijheid voor een specifieke indeling van het interieur en is gemakkelijk aanpasbaar. Bovendien voegt Zok identiteit toe aan een interieur door eigenzinnig kleur- en materiaalgebruik. Stoer en robuust of kies je toch voor elegant en speels. Zok is als een kameleon welke zich aanpast aan de omgeving.

Bron Lande

6. Groen op kantoor

Allereerst even een open deur; groen op kantoor levert simpelweg een betere luchtkwaliteit op. Planten zetten namelijk CO2 om naar zuurstof en filteren hierbij schadelijke stoffen uit de lucht. Dat kan zomaar hoofdpijn en andere nare klachten voorkomen.
En misschien iets waar je niet direct aan denkt, maar planten verbeteren ook de akoestiek in een ruimte. Harde geluidsgolven worden verzacht doorgelaten door bladeren waardoor galmende geluiden worden gedempt. Dat scheelt een hoop geluidsirritatie.
Daarnaast stoten planten vocht af om af te koelen wanneer de omgevingstemperatuur iets te warm is. Op deze manier zorgen planten ervoor dat de vochtigheid op je werk een goed niveau aanneemt.
Maar planten brengen een ruimte ook écht tot leven. Het mooiste resultaat zie je als je planten goed integreert in het interieur van het kantoor. Je kunt het groen een functie geven én bij laten dragen aan de uitstraling die past bij het DNA van jouw organisatie.

planten op kantoor
Gerealiseerde projecten Inside Office.
Groen in een kantoorinrichting Alblasserdam
Gerealiseerd project Inside Office met een prachtige plantenwand.

Wil je meer ontwerpen en inspiratie zien en lezen? Bezoek dan onze Inside Office portfolio. Wil je ook een keer van gedachten wisselen wat er bij jullie op kantoor mogelijk is? Dat kan natuurlijk! Of we nu een groot of klein kantoor inrichten, alles draait om de juiste sfeer. Bel dan gerust voor een afspraak! Ga naar Inside Office contactpagina. Wie weet tot snel!