✓ Kennis & creativiteit in projectinrichting ✓ Ervaring in realisatie ✓ Ontzorging van a tot z
io_rgb_payoff_wit

HomePortfolioNieuw kantoor Aukes

Nieuw kantoor Aukes

Toen Aukes begin 2017  hun e-learningprogramma’s in ons kantoor opnamen werd eigenaar John Aukes enthousiast over wat hij bij Inside Office zag en ervaarde: ‘Na twee jaar in een grijs kantoor te hebben doorgebracht met de ambitie op deze prima plek de komende jaren te vertoeven, vond ik het tijd voor vernieuwing.  Dit project is in juli 2017 uitgevoerd door ons, te zien in ons blog!

Maar Aukes is ondertussen verhuisd naar een kantoorruimte in Sliedrecht en we hebben weer een sfeervol kantoor mogen creëren. Zie onderstaande film hoe het er nu uitziet, is het geen plaatje?

 

Projectomschrijving

 

Na een praatje zijn wij met de wensen van Aukes training en advies aan de slag gegaan. De ruimte hebben we een strak, maar warm interieur gegeven met creatieve oplossingen. Dit keer hebben we gekozen voor een visgraat PVC vloer in combinatie met tapijttegels van Interface. Het tapijt is uit de collectie Composure en is geïnspireerd op natuurlijke rotsformaties en creëert een rustgevend en comfortabel gevoel. 

Verder hebben we gebruik gemaakt van beplanting voor een fijne werksfeer. Om het geheel nog meer warmte te geven hebben we delen van de wanden voorzien van houten latjes en de plafondplaten zijn in een mooie grijstint in plaats van de standaard witte platen.

Om het DNA van Aukes wat meer tot uiting te laten komen hebben we de kasten in het kantoor voorzien van een print met hun branding. Deze print hebben we zwart-wit bewerkt voor een rustig geheel. Door middel van wat accessoires een opvallende kleur te geven, knallen deze er lekker uit!

Meer weten over dit project of wat we voor jouw kantoor kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact op met ons team!