✓ Kennis & creativiteit in projectinrichting ✓ Ervaring in realisatie ✓ Ontzorging van a tot z
io_rgb_payoff_wit

HomeDe inspirerende metamorfose van een grijs kantoorGeen categorieDe inspirerende metamorfose van een grijs kantoor

De inspirerende metamorfose van een grijs kantoor

Modern, strak, sfeervol, vier werkplekken en een zithoek voor klanten. Of we daar iets mee konden om een 100 m2 groot kantoor een metamorfose te ondergaan. En of we dat kunnen! Een inspirerende werkplek creëren zodat je je thuis op je werk voelt. Dat is precies waar onze passie ligt.

moderne werkplek
Funtionele inrichting

Aukes training en advies is gehuisvest in een verzamelpand, waarvan de kantoorruimtes een doorsnee kantoorinrichting hebben. Functioneel, maar zeker niet inspirerend of iets waar je blij van wordt. Toen het bedrijf begin dit jaar hun e-learningprogramma’s in onze kantoor artikelen shop opnamen werd eigenaar John Aukes enthousiast over wat hij bij Inside Office zag en ervaarde: ‘Na twee jaar in een grijs kantoor te hebben doorgebracht met de ambitie op deze prima plek de komende jaren te vertoeven, vond ik het tijd voor vernieuwing. Zelf ben ik niet zo creatief als het gaat om het inrichten van een kantoor. Ik keek dus rond op internet. Veel bureaus, nog meer stoelen en iedereen kan een plan voor je maken. Ik werd er helaas niet wijzer van. Tot het moment dat ik bij Inside Office rondliep.’

Blog gaat hieronder verder.

Warm interieur

Na een praatje zijn wij met de wensen van Aukes training en advies aan de slag gegaan. De ruimte hebben we een strak, maar warm interieur gegeven met creatieve oplossingen, zoals het eiland in het midden van het kantoor. Hier hebben we voor mooie opbergkasten gekozen waar tussen de printer is weggewerkt en met een gedeelte waaraan je kunt zitten op hoge krukken. Bovendien hebben we ook de visuals van Aukes training en advies in de inrichting meegenomen. Dat in combinatie met kleuren die passen bij de huisstijl van het bedrijf zorgt ervoor dat je gelijk weet bij wie je binnenstapt.

Blog gaat hieronder verder.

Ontspannen in de zithoek

Behalve aan een bureau werken, kunnen de mensen van Aukes training en advies er ook voor kiezen om aan het eiland te zitten, even te ontspannen in de zithoek of aan de gesprekstafel plaats te nemen. De tafel is royaal, zodat het een ideale tafel is voor gesprekken met klanten.

blog gaat hieronder verder

Herman Miller Aeron

Helemaal passend bij een bedrijf waar goede arbo-voorwaarden en werkplek inspecties hoog in het vaandel staan, zijn de nieuwe bureaustoelen. Hoewel zijn iconische vorm grotendeels ongewijzigd is gebleven, is de Aeron-stoel van onder tot boven opnieuw ontworpen om beter aan te sluiten op het werk van vandaag de dag. Dankzij de hulp van de oorspronkelijke mede-ontwerper Don Chadwick, heeft de stoel een doordachte update gekregen. Dit is gedaan op basis van het meest recente onderzoek met betrekking tot de wetenschap van het zitten en ontwikkelingen in materialen, productie en technologie. Bekijk hier hoe de Herman Miller Aeron stoel gemaakt wordt.

blog gaat hieronder verder

De functionele en grijze kantoorruimte van Aukes training en advies is gemetamorfoseerd naar een inspirerende en comfortabele werkplek! Meer weten? Bezoek dan de website van Aukes training en advies.

Before and after

Altijd leuk om de ‘ before and after ‘ foto’s te zien.

Wil je meer ontwerpen en inspiratie zien en lezen? Bezoek dan onze Inside Office portfolio. Wil je ook een keer van gedachten wisselen wat er bij jullie op kantoor mogelijk is? Dat kan natuurlijk! Of we nu een groot of klein kantoor inrichten, alles draait om de juiste sfeer. Bel dan gerust voor een afspraak! Ga naar Inside Office contactpagina. Wie weet tot snel!