✓ Kennis & creativiteit in projectinrichting ✓ Ervaring in realisatie ✓ Ontzorging van a tot z
io_rgb_payoff_wit

HomePortfolioDocent Direct

Docent Direct

Docent Direct, gelegen in het pittoreske Scheepvaartkwartier van Rotterdam, is een dynamisch platform dat docenten en scholen samenbrengt. Met een netwerk van 140 scholen zorgt Docent Direct voor de perfecte match, waarbij zowel professionele als persoonlijke ontwikkeling centraal staan. 

Aan ons de eer om dit prachtige pand te transformeren naar een sfeervol hoofdkantoor voor Docent Direct. Fanny had de leiding en combineerde de rijke geschiedenis van het pand met een frisse, moderne look.

Het toekomstige kantoor van Docent Direct moest een update krijgen die de neo-renaissance stijl van het gebouw eer aandoet. Fanny koos voor diepe, rijke blauwtinten die het karakter van het pand benadrukken. 

Arc lamp met Boldmonkey stoelen
Het schilderij "Het Drijvend Veertje"

Een knipoog naar de haven

Het schilderij “Het Drijvend Veertje” uit het Rijksmuseum, gekozen door Fanny, symboliseert de saamhorigheid die zo belangrijk is voor Docent Direct en geeft de vergaderruimte een bijzondere sfeer. Deze is verder ingericht met de tafel ‘Dock’ van Lande. Dit is een directe verwijzing naar de nabijgelegen haven. Het geheel is afgemaakt met zacht blauwe stoelen van Zuiver. 

Een klassieke lederen bank is toegevoegd aan de ruimte voor een natuurlijke en ongedwongen sfeer. De combinatie van moderne en traditionele elementen, zoals de zwarte industriële tafel, Boldmonkey stoelen en de opvallende Arc lamp van Zuiver, zorgt voor een unieke uitstraling.

Rustige kleuren en functioneel design

Elke werkplek is uitgerust met zit-sta bureaus. Deze zijn omgeven door vloerkleden met kalme beige, zachte en blauwige tinten, met scheidingswanden die de werkomstandigheden optimaliseren. De kroonluchters en sierlijsten geven de kamers een gevoel van luxe en stijl.

Innovatieve akoestische oplossingen voor je werkplek zijn essentieel voor een rustige en aangename werkomgeving. Fanny heeft dit ook toegepast in de werkruimtes van Docent Direct, wat extra nodig was gezien het hoge plafond. In de vergaderruimte koos ze voor een houten lattenwand met vilt, terwijl de overige werkruimten voorzien werden van grote vloerkleden, scheidingswanden en blauwe golfplaten aan de muur. De scheidingsmuur tussen de twee grotere werkruimten is bekleed met beige vilt voor extra geluidsabsorptie.

 

Functionele werkruimte verrijkt met diverse akoestische oplossingen
Vlak na de montage van de bureaus
Werkomgeving na afstijling

Bij Inside Office zijn we trots op dit project, dat aantoont hoe werkruimtes zowel functioneel als aantrekkelijk kunnen zijn. De inrichting van Docent Direct laat zien hoe wij kantoorruimtes transformeren tot inspirerende plekken waar professionele groei en persoonlijke ontwikkeling centraal staan. 

Docent Direct doet belangrijk werk in het ondersteunen van docenten en het verbeteren van het onderwijs. We zijn blij dat we een omgeving hebben kunnen creëren die hun missie versterkt.

 

Plattegrond ontwerp

Meer weten over dit project of wat we voor jouw kantoor kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact op met ons team!