✓ Kennis & creativiteit in projectinrichting ✓ Ervaring in realisatie ✓ Ontzorging van a tot z
io_rgb_payoff_wit

HomeInnovatieve akoestische oplossingen voor je werkplekDuurzaamInnovatieve akoestische oplossingen voor je werkplek

Innovatieve akoestische oplossingen voor je werkplek

Ontdek hoe akoestische oplossingen, zoals geluidsabsorberende panelen en scheidingswanden, jouw werkplek transformeren en de efficiëntie verhogen. Welkom in de wereld waar kalmte en stijl samenkomen in het hart van je kantoor. Zie je het al voor je? Een werkplek waar het zachte gefluister van productiviteit heerst, zonder de verstoring van telefoongesprekken of het gestommel van de dagelijkse drukte. Bij Inside Office brengen we deze visie tot leven met geavanceerde akoestische oplossingen die niet alleen geluid absorberen, maar ook je ruimte visueel verrijken. Lees hier hoe wij dit toepassen.

Stijl en geluidscomfort

Ben je klaar om de geluidsbeleving in jouw kantoor naar een hoger niveau te tillen? Wij bieden een scala aan akoestische oplossingen, elk met een uniek karakter. Van hangende panelen tot geïntegreerde lichtoplossingen, onze producten verhogen niet alleen het akoestisch comfort maar zorgen ook voor een stijlvolle touch in elke ruimte.

Neem bijvoorbeeld hangende panelen van MAVVA. Ze verbeteren niet alleen de akoestiek in open ruimtes, maar creëren ook een intiemere werksfeer en privacy waar nodig.

Voor grote ruimtes zijn de wandpanelen uit de Mute Serie van De Vorm perfect om een ruimte rustiger en toch dynamisch te maken.

Bron: MAVVA
Bron: De Vorm

En als je behoefte hebt aan meer privacy, waarom dan niet kiezen voor de akoestische “cocons” van BuzziSpace? Perfect voor geconcentreerd werken of voor privévergaderingen. 

Bron: BuzziSpace

En dat is niet alles. Scheidingswanden, verkrijgbaar in diverse formaten, van bureau-afscheiders tot grote ruimteverdelers, bieden flexibele oplossingen voor elke behoefte. 

De Feltra-collectie biedt vrijstaande meubeloplossingen.

Bron: Feltouch

Een groene keuze met PET Felt

Wil je een duurzame keuze maken? Onze akoestische oplossingen van De Vorm en ReFelt, gemaakt van gerecyclede plastic flessen, zijn niet alleen milieuvriendelijk maar ook esthetisch aantrekkelijk. PET Felt is een materiaal dat sterk is, geweldig geluid dempt, en met een minimale voetafdruk wordt geproduceerd.

Wat maakt PET Felt extra bijzonder?

Het materiaal is ontwikkeld volgens een duurzaamheidsprotocol dat geen water gebruikt tijdens het vilten, wat het water- en energieverbruik minimaliseert. Met ten minste 75% gerecycled materiaal van PET-flesvlokken draagt PET Felt bij aan het verminderen van afval. Bovendien is PET Felt onderhoudsarm, heeft het een lange levensduur en is het aan het einde van zijn gebruikscyclus volledig recyclebaar.

Deze kwaliteiten maken PET Felt niet alleen een praktische, maar ook een verantwoorde keuze voor kantoorinrichting.

Bij Inside Office transformeren we niet alleen jouw werkplek; we creëren een bron van inspiratie en productiviteit. Onze aanpak richt zich op het omzetten van storende kantoorgeluiden in een rustige achtergrond die de concentratie bevordert.

Laat de harde echo’s van traditionele bouwmaterialen achter je en verwelkom een omgeving waar rust de productiviteit verhoogt. 

 

Geïnteresseerd in akoestische oplossingen? Neem contact op met Inside Office voor op maat gemaakte oplossingen die jouw kantoorruimte verbeteren.