✓ Kennis & creativiteit in projectinrichting ✓ Ervaring in realisatie ✓ Ontzorging van a tot z
io_rgb_payoff_wit

HomeZitten is het nieuwe roken?!ErgonomieZitten is het nieuwe roken?!

Zitten is het nieuwe roken?!

Zitten is het nieuwe roken?!

Hele dagen zitten is slecht voor onze gezondheid. Een hele dag staan is ook niet de oplossing.
Het sleutelwoord is afwisseling tussen zitten en staan. Een zit sta bureau is hierbij een ideaal hulpmiddel. Een juiste afwisseling tussen zitten en staan zorgt voor een betere doorbloeding van heel het lichaam, en dus ook onze hersenen, die hierdoor meer zuurstof krijgen. Hierdoor kunnen de hersenen optimaal presteren en zorgen voor een goede concentratie.
Voorkom klachten en ga dynamisch te werk, wissel zit en staan dus af, je lichaam zal je dankbaar zijn aan het einde van je werkdag.

Een goede houding tijdens het zitten is dus ook erg belangrijk!

Verder helpt het ook om ieder uur of half uur op het werk even een paar minuten te lopen. Zelfs trillen met je voet terwijl je achter je bureau zit, doet al veel goed. Koffie, toiletbezoek en bij collega’s langslopen in plaats van mailen is dus gezonder dan je zou denken.

Kom naar onze showroom om wat modellen uit te testen! Showroom Inside Office

Wil je meer ontwerpen en inspiratie zien en lezen? Bezoek dan onze portfolio Inside Office portfolio Wil je ook een keer van gedachten wisselen wat er bij jullie op kantoor mogelijk is? Dat kan natuurlijk! Of we nu een groot of klein kantoor inrichten, alles draait om de juiste sfeer. Bel dan gerust voor een afspraak! Inside Office contactpagina Wie weet tot snel!