✓ Kennis & creativiteit in projectinrichting ✓ Ervaring in realisatie ✓ Ontzorging van a tot z
io_rgb_payoff_wit

HomeTerugblik ontwerpen 2021ErgonomieTerugblik ontwerpen 2021

Terugblik ontwerpen 2021

Het afgelopen jaar hebben we weer een heel aantal toffe ontwerpen mogen maken voor onze klanten. We blikken graag even met jullie terug op een aantal ontwerpen uit 2021. Hiervoor hebben we 6 ontwerpen uitgekozen om uit te lichten. We maken hierbij gebruik van het fotorealistische afbeeldingen.

1. Kievit Kozijn

Kievit Kozijn is een familiebedrijf gevestigd in Ridderkerk, met jarenlange expertise in de timmerindustrie. Ze zijn gespecialiseerd in buitendeuren en/of hef-, schuifdeuren, gevelelementen, kozijnen en ramen.

In tegenstelling tot het zakelijke kantoor, is er voor de kantine gekozen voor een huiselijke sfeer. Het gebruik van natuurlijke materialen, vloerkleden en planten maakt dat je je thuis voelt. De materialen hebben een industriële look, dit maakt het een stoere ruimte.

 

2. Total Corbion

Total Corbion is gevestigd in Gorinchem en is gespecialiseerd in bio plastics.

Voor het ontwerp hebben we ons laten inspireren door de huisstijl van het bedrijf. De kleuren uit het logo zie je terug in de meubels en accessoires. De visuals zijn gekozen aan de hand van de werkzaamheden binnen het bedrijf, zoals de bio plastic korrels.

Op de vloer ligt een visgraat PVC en er zijn veel planten toegepast, dit zorgt voor een huiselijke sfeer.

 

3. Oogkliniek Drechtsteden

Oogkliniek Drechtsteden is gevestigd op de Meent in Papendrecht en is gespecialiseerd in de totale oog zorg. Na al vele voorgaande samenwerkingen met Oogkliniek en al meerdere wachtruimtes te hebben ingericht was afgelopen jaar tijd voor de laatste wachtruimte.

Voor dit ontwerp hebben we gekozen voor natuurlijke materialen. Voor Oogkliniek staat de huisstijl centraal en dit wordt dan ook door iedere ruimte doorgevoerd. Dit zie je vooral terug in het kleurgebruik. Daarnaast is het ontwerp is rolstoelvriendelijk, een grote wens van de klant. Als finishing touch is er gewerkt met een Hollandse Meester. Hierdoor wordt modern met klassiek gemixt.

4. 2B Found

2Bfound is gevestigd in de gezellige binnenstad van Dordrecht en is DE specialist in online marketing  zoals; zoekmachine optimalisatie, online adverteren, content marketing & social media marketing.

Voor het ontwerp hebben we gekozen voor natuurlijke en duurzame materialen. Op de vloer ligt een marmoleum vloer van Forbo met een oranje spikkel, de kleur van het logo van 2Bfound. Dit maakt de vloer hip en eigentijds maar geeft ook een persoonlijk tintje. Deze vloer is tevens de meest duurzame vloer ter wereld!

We hebben gekozen om kleden te gebruiken voor de akoestiek en de aankleding, en mooie Tonone lampen boven de werkplekken, weer in die toffe oranje kleur!

De lattenwand in de vergaderruimte is van Fraké hout en hebben we zelf gemonteerd en de TV erin verwerkt. Fraké is een 100% natuurlijke optie, het hout is namelijk niet met chemicaliën bewerkt, wat het heel milieuvriendelijk maakt.

5. Blouw Afbouw B.V.

Blouw Afbouw is gevestigd in Ridderkerk en is een gerenommeerd afbouw bedrijf dat is gespecialiseerd in systeemplafonds, scheidingswanden en betimmeringen.

Ons is gevraagd om een lege ruimte en opslagruimte om te toveren tot een stoere kantine. Een industriële look met ruimte voor een bar. Een plek waar je een kop koffie kan drinken of kan relaxen, maar ook een vrijdagmiddagborrel georganiseerd kan worden. Een plek om te darten was dan ook een must in dit ontwerp.

Op de vloer ligt een licht eiken visgraat pvc en er is een toffe latten wand/plafond toegepast. De industriële sfeer wordt veroorzaakt door het gebruik van staal en leer.

6. Van Hoorne Entertainment B.V.

Van Hoorne Entertainment is gevestigd in Molenaarsgraaf en is specialist op het gebied van familie-entertainment. Inmiddels produceert Van Hoorne Entertainment theatervoorstellingen, televisieprogramma’s, familie-evenementen en live-entertainment voor recreatie- en attractieparken.

De kleuren uit het ontwerp zijn gebaseerd op de huisstijl van van Hoorne, deze kleuren zijn blauw, groen en rood. Deze kleuren in combinatie met een industriële touch maakt het ontwerp voor van Hoorne eigen. Het huisje is een knipoog naar Avonturenboederij Molenwaard.

Wil je meer ontwerpen en inspiratie zien en lezen? Bezoek dan onze Inside Office portfolio. Wil je ook een keer van gedachten wisselen wat er bij jullie op kantoor mogelijk is? Dat kan natuurlijk! Of we nu een groot of klein kantoor inrichten, alles draait om de juiste sfeer. Bel dan gerust voor een afspraak! Ga naar Inside Office contactpagina. Wie weet tot snel!