✓ Kennis & creativiteit in projectinrichting ✓ Ervaring in realisatie ✓ Ontzorging van a tot z
io_rgb_payoff_wit

HomeTerug naar kantoor!ProjectinrichtingTerug naar kantoor!

Terug naar kantoor!

Terug naar kantoor: een andere indeling door even snel een wandje neer te zetten?

Nu de samenleving weer langzaam opengaat, kunnen thuiswerkers zich ook weer gaan verheugen op een (gedeeltelijke) terugkeer naar kantoor.

Het nieuwe, modulaire en elektrificeerbare scheidingswandsysteem CLAMP creëert nieuwe ruimtes op plaatsen waar ze nodig zijn. Of het nu gaat om vergaderzones, lounge en pauzezones of als afscheiding tussen werkeilanden. Met CLAMP kunnen open kantoorruimtes in de toekomst, onafhankelijk van de bouwkundige eisen, overzichtelijk en toch open in verschillende zones worden ingedeeld. Bovendien biedt CLAMP ook een hoge akoestische effectiviteit voor geconcentreerd werken.

Of het nu gaat om vergaderzones, lounge- en pauzeruimtes of gewoon tussen de werkplekken in de kantoortuin bovendien biedt het programma Clamp ook een hoge effectiviteit om geconcentreerd te kunnen werken!
De elementen zijn verkrijgbaar in verschillende hoogten en breedten en in vijf soorten stof en in 52 verschillende kleuren. Voor ieder wat wils! Zo creëren we met de Clamp collectie een gevarieerd, huiselijk ruimtegevoel met een individueel karakter.

Wil je meer ontwerpen en inspiratie zien en lezen? Bezoek dan onze Inside Office portfolio. Wil je ook een keer van gedachten wisselen wat er bij jullie op kantoor mogelijk is? Dat kan natuurlijk! Of we nu een groot of klein kantoor inrichten, alles draait om de juiste sfeer. Bel dan gerust voor een afspraak! Ga naar Inside Office contactpagina. Wie weet tot snel!