Skip to main content

Terug naar kantoor: een andere indeling door even snel een wandje neer te zetten?

Nu de samenleving weer langzaam opengaat, kunnen thuiswerkers zich ook weer gaan verheugen op een (gedeeltelijke) terugkeer naar kantoor.

Het nieuwe, modulaire en elektrificeerbare scheidingswandsysteem CLAMP creëert nieuwe ruimtes op plaatsen waar ze nodig zijn. Of het nu gaat om vergaderzones, lounge en pauzezones of als afscheiding tussen werkeilanden. Met CLAMP kunnen open kantoorruimtes in de toekomst, onafhankelijk van de bouwkundige eisen, overzichtelijk en toch open in verschillende zones worden ingedeeld. Bovendien biedt CLAMP ook een hoge akoestische effectiviteit voor geconcentreerd werken.

Hybride werken op kantoor
1,5 meter afstand werken

Of het nu gaat om vergaderzones, lounge- en pauzeruimtes of gewoon tussen de werkplekken in de kantoortuin bovendien biedt het programma Clamp ook een hoge effectiviteit om geconcentreerd te kunnen werken!
De elementen zijn verkrijgbaar in verschillende hoogten en breedten en in vijf soorten stof en in 52 verschillende kleuren. Voor ieder wat wils! Zo creëren we met de Clamp collectie een gevarieerd, huiselijk ruimtegevoel met een individueel karakter.

Hybride werken op kantoor
Hybride werken
vergaderen

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij denken graag met u mee! Bel gerust voor een vrijblijvende afspraak! Inside Office contactpagina