Skip to main content

HUSS is een ICT onderneming en ze gaan verhuizen! Van de Newtonweg in Ablasserdam gaan ze naar de Edisonweg in Alblasserdam en wij mogen het nieuwe pand inrichten!

HUSS is een jong bedrijf en hun nieuwe kantoor wordt straks een mix van hout, eiken balken, stoer, groen en oranje (van het logo) om zo een bij HUSS passend en inspirerende werkplek te creëren voor ongeveer 30 man.

Kantoorinrichting Alblasserdam HUSS werkplekken

Het kantoor krijgt duo werkplekken met scheidingswanden en de buitenkant van de directiekamer en de vergaderruimte is volledig afgewerkt met hout (de muur) voor een natuurlijke uitstraling met zwarte kozijnen die het stoer maken. De deuren van de directiekamer en de vergaderruimte worden oranje gemaakt. Aan de duo werkplekken staan de design bureaustoelen van Herman Miller in het zwart/wit.

In het middenblok bevindt zich de lounge, de keuken en het trappenhuis. De basiskleur is hier donkergrijs en in het lounge gedeelte staan oranje zitzakken. Hierbij komt nog een 90 cm doorsnee boom als bijzettafel. Eigenaar Jasper gaat deze zelf maken voor het persoonlijke tintje.

Kantoorinrichting Alblasserdam HUSS werkplekken

Kantoorinrichting Alblasserdam HUSS werkplekken

De verlichting is een eigen ontwerp van Inside Office en wordt op maat gemaakt. De balie is afgewerkt met grove houten balken met gras en natuurlijk komt het mooie, oranje logo op de muur te staan.

Kantoorinrichting Alblasserdam HUSS werkplekken

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op!