✓ Kennis & creativiteit in projectinrichting ✓ Ervaring in realisatie ✓ Ontzorging van a tot z
io_rgb_payoff_wit

HomeProjectinrichting: Stoer nieuw kantoor voor HUSSErgonomieProjectinrichting: Stoer nieuw kantoor voor HUSS

Projectinrichting: Stoer nieuw kantoor voor HUSS

HUSS is een ICT onderneming en ze gaan verhuizen! Van de Newtonweg in Ablasserdam gaan ze naar de Edisonweg in Alblasserdam en wij mogen het nieuwe pand inrichten!

HUSS is een jong bedrijf en hun nieuwe kantoor wordt straks een mix van hout, eiken balken, stoer, groen en oranje (van het logo) om zo een bij HUSS passend en inspirerende werkplek te creëren voor ongeveer 30 man.

Het kantoor krijgt duo werkplekken met scheidingswanden en de buitenkant van de directiekamer en de vergaderruimte is volledig afgewerkt met hout (de muur) voor een natuurlijke uitstraling met zwarte kozijnen die het stoer maken. De deuren van de directiekamer en de vergaderruimte worden oranje gemaakt. Aan de duo werkplekken staan de design bureaustoelen van Herman Miller in het zwart/wit.

In het middenblok bevindt zich de lounge, de keuken en het trappenhuis. De basiskleur is hier donkergrijs en in het lounge gedeelte staan oranje zitzakken. Hierbij komt nog een 90 cm doorsnee boom als bijzettafel. Eigenaar Jasper gaat deze zelf maken voor het persoonlijke tintje.

De verlichting is een eigen ontwerp van Inside Office en wordt op maat gemaakt. De balie is afgewerkt met grove houten balken met gras en natuurlijk komt het mooie, oranje logo op de muur te staan.

 

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Wil je meer ontwerpen en inspiratie zien en lezen? Bezoek dan onze Inside Office portfolio. Wil je ook een keer van gedachten wisselen wat er bij jullie op kantoor mogelijk is? Dat kan natuurlijk! Of we nu een groot of klein kantoor inrichten, alles draait om de juiste sfeer. Bel dan gerust voor een afspraak! Ga naar Inside Office contactpagina. Wie weet tot snel!