Skip to main content

HUSS is eindelijk af!

HUSS, een ICT onderneming uit Alblasserdam, is eind oktober verhuisd van de Newtonweg naar de Edisonweg in Alblasserdam. Dit geeft hen de ruimte om nog verder te groeien in de toekomst. Wij zijn blij en trots dat wij HUSS daar bij mochten helpen!

Kantoortuin
De kantoortuin bestaat uit duo werkplekken met de designbureaustoelen van Herman Miller. Tussen de bureaus staan mooie grijze of oranje scheidingswanden. Daarnaast staat er een maatwerk opbergkast. Deze bestaat uit twee standaard kasten met een ombouw met plantenbak.

Ontvangstruimte
Stoere, robuuste, massieve eiken houten balken zijn gebruikt voor de balie en de bank bij de entree. De accessoires zijn in de kleuren oranje en groen. Dit maatwerk meubilair maakt de inrichting stoer, gezellig, warm en eigen.

Vergaderruimtes & directieruimte
De vergaderruimte en directieruimte is opgebouwd uit glazen wanden met zwarte profielen en een stoere houtafwerking. In de ruimte staat een mooie, grote tafel met presentatiescherm.

Maatwerk lampen
Boven de vergadertafel hangen mooie, oranje lampen die op maat zijn gemaakt vanuit een eigen design.

Al met al is het nieuwe kantoor  van HUSS een sfeervolle en fijne werkplek!

HUSS lounge hoek Alblasserdam kantoorinrichtingHUSS werkplekken herman miller bureaustoelen
HUSS nieuw kantoor inrichting Alblasserdam kantoor

HUSS nieuw kantoor inrichting Alblasserdam kantoorHUSS nieuw kantoor inrichting Alblasserdam kantoorHUSS nieuw kantoor inrichting Alblasserdam kantoorHUSS nieuw kantoor inrichting Alblasserdam kantoor