✓ Kennis & creativiteit in projectinrichting ✓ Ervaring in realisatie ✓ Ontzorging van a tot z
io_rgb_payoff_wit

HomeHet kantoor van HUSS is af!ErgonomieHet kantoor van HUSS is af!

Het kantoor van HUSS is af!

HUSS is eindelijk af!

HUSS, een ICT onderneming uit Alblasserdam, is eind oktober verhuisd van de Newtonweg naar de Edisonweg in Alblasserdam. Dit geeft hen de ruimte om nog verder te groeien in de toekomst. Wij zijn blij en trots dat wij HUSS daar bij mochten helpen!

Kantoortuin
De kantoortuin bestaat uit duo werkplekken met de designbureaustoelen van Herman Miller. Tussen de bureaus staan mooie grijze of oranje scheidingswanden. Daarnaast staat er een maatwerk opbergkast. Deze bestaat uit twee standaard kasten met een ombouw met plantenbak.

Ontvangstruimte
Stoere, robuuste, massieve eiken houten balken zijn gebruikt voor de balie en de bank bij de entree. De accessoires zijn in de kleuren oranje en groen. Dit maatwerk meubilair maakt de inrichting stoer, gezellig, warm en eigen.

Vergaderruimtes & directieruimte
De vergaderruimte en directieruimte is opgebouwd uit glazen wanden met zwarte profielen en een stoere houtafwerking. In de ruimte staat een mooie, grote tafel met presentatiescherm.

Maatwerk lampen
Boven de vergadertafel hangen mooie, oranje lampen die op maat zijn gemaakt vanuit een eigen design.

Al met al is het nieuwe kantoor  van HUSS een sfeervolle en fijne werkplek!

Wil je meer ontwerpen en inspiratie zien en lezen? Bezoek dan onze Inside Office portfolio. Wil je ook een keer van gedachten wisselen wat er bij jullie op kantoor mogelijk is? Dat kan natuurlijk! Of we nu een groot of klein kantoor inrichten, alles draait om de juiste sfeer. Bel dan gerust voor een afspraak! Ga naar Inside Office contactpagina. Wie weet tot snel!