✓ Kennis & creativiteit in projectinrichting ✓ Ervaring in realisatie ✓ Ontzorging van a tot z
io_rgb_payoff_wit

HomePrachtige designlamp Zettel’zOfficePrachtige designlamp Zettel’z

Prachtige designlamp Zettel’z

DEZE PRACHTIGE DESIGNLAMP IS DE FAVORIET VAN ONZE FANNY.

Ingo Maurer is een Duits industrieel ontwerper met een passie voor licht. Volgens hem is licht de perfecte combinatie van nijverheid en poëzie. Voor ons is licht onmisbaar in de kantoorruimte. Deze creatieve man heeft al meer dan 130 ontwerpen op zijn naam staan, waaronder de prachtige Zettel’z:

ZETTEL’Z 5

De Zettel’z 5 geeft de gebruiker veel ruimte voor zijn of haar eigen creativiteit door de 31 gedrukte en 49 blanco vellen papier. De blanco vellen kunnen gebruikt worden om eigen berichten of schetsen te maken. Kleurrijke accenten kunnen eenvoudig gemaakt worden door gekleurde inkt. Hij is gemaakt van Japans papier en hittebestendig glas en is roestvrij.

ZETTEL’Z VIVA L’ITALIA

De Viva l’Italia is een limited edition van de Zettel’z 5 uit 2011 en bevat 80 bedrukte vellen papier. De graphics zijn geselecteerd door de ontwerper zelf Ingo Maurer

ZETTEL’Z BANGBOOM!

De Bangboom! is ook een limited edition van Zettel’z 5 uit 2010 en helaas niet meer te verkrijgen. Deze lamp heeft 8- bedrukte vellen papier van tekenaar Thilo Rothacker.

Wil je meer ontwerpen en inspiratie zien en lezen? Bezoek dan onze Inside Office portfolio. Wil je ook een keer van gedachten wisselen wat er bij jullie op kantoor mogelijk is? Dat kan natuurlijk! Of we nu een groot of klein kantoor inrichten, alles draait om de juiste sfeer. Bel dan gerust voor een afspraak! Ga naar Inside Office contactpagina. Wie weet tot snel!