✓ Kennis & creativiteit in projectinrichting ✓ Ervaring in realisatie ✓ Ontzorging van a tot z
io_rgb_payoff_wit

HomePatricia’s StyleInterieurPatricia’s Style

Patricia’s Style

Patricia gaat geen uitdaging uit de weg! Een spontane ondernemende dame die vaak in de sportschool te vinden is. Houd van nieuwe dingen ontdekken, maar hunkert ook naar een avondje Netflix.
Steekwoorden die haar omschrijven: uitdagingen, passie, spontaan, ondernemen, aanpakken, fitness, Netflix, ontdekken, onderzoeken.

Een eerste stagiaire binnen Inside Office! Patricia is onze Stagiaire Ontwerpstudio en ze zal zich even aan ons voorstellen.
“Wat leuk dat ik mijn verhaal met jou mag delen. Mijn naam is Patricia van den Ende en ik ben (nu nog wel) 19 jaar oud. Momenteel zit ik op het Hout- en Meubileringscollege te Rotterdam in mijn tweede leerjaar. Ik heb gekozen voor de opleiding Interieuradviseur, omdat deze opleiding mij al sinds mijn 15de jaar aansprak. Dit kwam doordat ik een woonprogramma aan het kijken was waarin ze aan het ontwerpen waren voor een klant en dit ook voor hen realiseerden. Ik vond dat toen zo gaaf dat ik op dat moment dacht; “Dat wil ik ook!”

Na mijn opleiding

Wanneer ik deze opleiding heb afgerond kan ik nog alle kanten op als we het over een functie hebben binnen deze branche. Ik ben nu bezig met twee richtingen in deze branche naast mijn school, namelijk het ontwerpen van kantoorinrichtingen, maar ook het verkopen van meubelen voor de particuliere sector. Nu vind ik het beiden heel erg leuk om te doen, omdat ik van beiden heel veel nieuwe dingen kan leren en dit ook mee kan nemen in mijn toekomst. Misschien dat ik dit later beiden alsnog kan uitvoeren in de praktijk in één bedrijf.

Eigen style

Ik kan uren blijven praten over wat ik allemaal leuk vind in deze branche, want niks is voor mij te gek. Maar óók ik heb natuurlijk een eigen smaak, dus een eigen style! Je kunt mijn interieur beschrijven met de woorden trendy, fris, zacht en warm.

Zoals je op de collage kunt zien gaat mijn voorkeur uit naar een strak interieur. Ik wil zelf altijd graag tot rust komen in huis. Hout is voor mij een materiaal wat veel rust in mij brengt. Daarbij vind ik het belangrijk dat ik veel licht heb in huis, omdat ik van mezelf weet dat daglicht mij energie brengt. Een positief gevoel.

Mijn bezigheden

Tijdens mijn stage bij Inside Office ben ik voornamelijk bezig met het ontwerpen voor kantoorinrichtingen, maar ontwerpen is natuurlijk niet alles. Fanny zal mij begeleiden met het maken van offertes, maar ook het werken met kleuren en materialen en hoe je deze in bepaalde ontwerpen kunt toepassen. Nu ben ik al een aantal maanden werkzaam geweest hier om alvast een voorproefje te nemen, maar tijdens mijn stage hier zal ik nog veel meer dingen leren, omdat ik hier van elke dinsdag tot en met vrijdag overdag aan het werk ben. Tijdens mijn stageperiode kun je me tegemoet komen tot en met 26 januari 2018.”

Patricia’s levensquote: It will never be boring when you’re doing something what you love! ♥

Wil je meer ontwerpen en inspiratie zien en lezen? Bezoek dan onze Inside Office portfolio. Wil je ook een keer van gedachten wisselen wat er bij jullie op kantoor mogelijk is? Dat kan natuurlijk! Of we nu een groot of klein kantoor inrichten, alles draait om de juiste sfeer. Bel dan gerust voor een afspraak! Ga naar Inside Office contactpagina. Wie weet tot snel!