✓ Kennis & creativiteit in projectinrichting ✓ Ervaring in realisatie ✓ Ontzorging van a tot z
io_rgb_payoff_wit

HomeNieuwe zit-sta werkplek!OfficeNieuwe zit-sta werkplek!

Nieuwe zit-sta werkplek!

YPSILON

Dit is Ypsilon van Drentea. Een compleet flexibel en schakelbaar systeem, ontworpen voor zowel zittend als staand werken. Alle duo-werkplekken van Ypsilon zijn elektrisch verstelbaar tot stahoogte en zijn voorzien van geïntegreerde akoestische panelen en een handig geplaatste kabelgoot die aan beide zijden goed toegankelijk is. Design, functie en ergonomie gaan perfect samen. De eerste leveringen staan gepland in het derde kwartaal van 2020.

Wil je meer van onze collectie zien? Bezoek dan onze projectinrichting pagina en klik op deze link: Pagina Projectinrichting Wil je ook een keer met mij van gedachten wisselen wat er bij jullie op kantoor mogelijk is? Dat kan natuurlijk! Of we nu een groot of klein kantoor inrichten, alles draait om de juiste sfeer. Bel dan gerust voor een afspraak of vul het contactformulier in. Inside Office contactpagina Wie weet tot snel!

Wil je meer ontwerpen en inspiratie zien en lezen? Bezoek dan onze Inside Office portfolio. Wil je ook een keer van gedachten wisselen wat er bij jullie op kantoor mogelijk is? Dat kan natuurlijk! Of we nu een groot of klein kantoor inrichten, alles draait om de juiste sfeer. Bel dan gerust voor een afspraak! Ga naar Inside Office contactpagina. Wie weet tot snel!