✓ Kennis & creativiteit in projectinrichting ✓ Ervaring in realisatie ✓ Ontzorging van a tot z
io_rgb_payoff_wit

HomePrintoplossingen: Nieuwe Toshiba machines bij Vorm BouwGeen categoriePrintoplossingen: Nieuwe Toshiba machines bij Vorm Bouw

Printoplossingen: Nieuwe Toshiba machines bij Vorm Bouw

De nieuwe machinelijn van Toshiba, e-BRIDGE Next, slaat goed aan!

De nieuwste lijn wordt zeer positief ontvangen, wat we ook niet anders hadden verwacht door de nieuwe functionaliteiten en het mooie uiterlijk.

Bij Vorm Bouw in Papendrecht worden er na de vakantie nog een groot aantal nieuwe e-bridge next machines geleverd. Zij hadden hiervoor al Toshiba kopieermachines en zijn altijd zeer tevreden geweest. De keuze was daarom gemakkelijk om weer voor Toshiba multifunctional te gaan, zeker met het nieuwe design en de extra functionaliteiten van de nieuwste machinelijn.

Wil jij meer informatie over deze multifunctionele machinelijn? Neem dan contact met ons op!

Wil je meer ontwerpen en inspiratie zien en lezen? Bezoek dan onze Inside Office portfolio. Wil je ook een keer van gedachten wisselen wat er bij jullie op kantoor mogelijk is? Dat kan natuurlijk! Of we nu een groot of klein kantoor inrichten, alles draait om de juiste sfeer. Bel dan gerust voor een afspraak! Ga naar Inside Office contactpagina. Wie weet tot snel!