✓ Kennis & creativiteit in projectinrichting ✓ Ervaring in realisatie ✓ Ontzorging van a tot z
io_rgb_payoff_wit

HomeNieuwe entree voor Zorgcentrum De LindeOfficeNieuwe entree voor Zorgcentrum De Linde

Nieuwe entree voor Zorgcentrum De Linde

Regelmatig hebben wij leuke opdrachten voor het Leger des Heils en nu was de entree van Zorgcentrum De Linde in Dordrecht aan de beurt.

Zorgcentrum De Linde in Dordrecht is er voor volwassenen die lichamelijke en/of psychogeriatrische zorg nodig hebben. In deze beschermde woonvorm krijgen ze een eigen kamer en is er 24 uur per dag verzorging en begeleiding aanwezig. De focus ligt hier op geborgenheid, vertrouwdheid, veiligheid, herkenbaarheid en huiselijkheid, wat ervoor zorgt dat De Linde een echt thuis is voor zijn cliënten.

De nieuwe entree wordt licht, huiselijk en met een frisse uitstraling. Cliënten komen hier vaak en daarom moet het een uitnodigende omgeving zijn om te gaan zitten. Op de antraciete pilaar komt een scherm te hangen waar het laatste nieuws te volgen is en er komt een aquarium die helemaal op maat is gemaakt.

De balie, kastenwand, de tafel en het aquarium is maatwerk. De huiselijke stoelen zijn van het Belgische merk Moditec en de vloer wordt het krasvaste PVC.

Het complete plaatje zorgt voor een huiselijke, open sfeer en een fijne ontmoetingsplek:

Heb je vragen of ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons via het contactformulier.

Wil je meer ontwerpen en inspiratie zien en lezen? Bezoek dan onze Inside Office portfolio. Wil je ook een keer van gedachten wisselen wat er bij jullie op kantoor mogelijk is? Dat kan natuurlijk! Of we nu een groot of klein kantoor inrichten, alles draait om de juiste sfeer. Bel dan gerust voor een afspraak! Ga naar Inside Office contactpagina. Wie weet tot snel!