✓ Kennis & creativiteit in projectinrichting ✓ Ervaring in realisatie ✓ Ontzorging van a tot z
io_rgb_payoff_wit

HomeNieuw in het assortiment! Leitz CosyOfficeNieuw in het assortiment! Leitz Cosy

Nieuw in het assortiment! Leitz Cosy

Nieuw in het assortiment!

Leitz Cosy, voel jezelf thuis, waar je ook bent.

Nu werk en privéleven steeds meer in elkaar overlopen, hebben we een werken woonruimte nodig die ons motiveert en inspireert. De Cosy range van Leitz combineert wooncomfort met kwaliteit producten om een positieve omgeving te creëren.

Het minimalistische ontwerp en de uitnodigende kleuren met matte afwerking omringen je met stijl en kleur, zodat je de hele dag ontspannen en productief blijft.

Slimme opbergoplossingen gecombineerd met alledaagse benodigdheden zullen op zowel jouw werk als privéleven invloed hebben. Van nietmachines tot draagbare opbergdozen en van wandklokken tot waterflessen, de Leitz Cosy Range houd je georganiseerd. Met 3 stijlvolle, zachte kleuren om uit te kiezen, warm geel, sereen blauw of fluweel grijs, kan je jouw huis of (thuis)kantoor naar eigen stijl inrichten.

Blijf mobiel, laat je werk met jou meereizen.

Of je nu op kantoor bent of vanaf huis werkt, mobiele opbergdozen zorgen ervoor dat al je dagelijkse werkbenodigdheden makkelijk toegankelijk zijn en je ze overal mee naartoe kan nemen. Deze flexibele opbergoplossing kan je helpen in en om het huis. Het lichtgewicht ontwerp en meerdere compartimenten maken ze ideaal om al je schoonmaakbenodigdheden in te bewaren en te verplaatsen of om je hobby- en tekenmaterialen te organiseren.

De Leitz Cosy geïsoleerde fles maakt je ’s morgens wakker met koffie en zorgt voor het op peil houden van de waterhuishouding gedurende de dag. Ideaal voor onderweg.

Stijl je opbergdozen, decoreer en creëer opbergruimte in elke kamer

Een minimalistische werkruimte zorgt voor weinig afleiding en helpt je dus je goed te concentreren op de taak die voor je ligt. Door gebruik te maken van opbergdozen, verminder je rommel en houd je je huis en kantoor georganiseerd. Leitz Cosy ladenblokken zijn ideaal voor het opbergen van essentiële dagelijkse accessoires, zoals pennen, kabels en notitieboekjes. Het ladenblok heeft 2 formaten laden, ze bieden een multifunctionele opbergoplossing voor elke kamer in huis.

Maak direct notities, noteer jouw herinneringen en vink je to-do-lijst af door gebruik te maken van de Leitz glazen desktop pads of schrijf je afspraken op de glazen wandklok. Ze zijn ideaal voor kleinere ruimtes en zo zorg je ervoor dat de beste ideeën niet worden vergeten. Maak aantekeningen voor de volgende dag zodat je de hele avond ontspannen kunt zijn.

Compact en lichtgewicht en daardoor makkelijk verplaatsbaar van kamer naar kamer. Het bijhouden van ideeën en taken tijdens vergaderingen, zowel face to face als online, zorgen voor een betere werkstroom. Whiteboards creëren een grote ruimte om gedachten op te communiceren en je georganiseerd te houden.

Thuis kunnen ze gebruikt worden door de hele familie, voor berichten en dingen die niet vergeten mogen worden of om lege muren te decoreren door eigen kunstwerken direct op het glazen magnetische oppervlak te plaatsen.

In de afmetingen 800x600mm, 600x400mm en 450x450mm.

Er zijn nog veel meer artikelen van deze lijn te bestellen, ontdek de Cosy wereld op www.leitz.com/cosy. Alles is te bestellen bij Inside Office! Voor informatie stuur een mailtje naar danielle@insideoffice.nl of bel naar ons kantoor op 078-6919711 of vul het contactformulier in: contactpagina Inside Office

Wil je meer ontwerpen en inspiratie zien en lezen? Bezoek dan onze Inside Office portfolio. Wil je ook een keer van gedachten wisselen wat er bij jullie op kantoor mogelijk is? Dat kan natuurlijk! Of we nu een groot of klein kantoor inrichten, alles draait om de juiste sfeer. Bel dan gerust voor een afspraak! Ga naar Inside Office contactpagina. Wie weet tot snel!