✓ Kennis & creativiteit in projectinrichting ✓ Ervaring in realisatie ✓ Ontzorging van a tot z
io_rgb_payoff_wit

HomeNaar buiten met Zuiver!KantoorinrichtingNaar buiten met Zuiver!

Naar buiten met Zuiver!

Geniet buiten met de outdoor collectie van Zuiver

De zomer komt er weer aan! Wil je zowel op kantoor als thuis genieten van het heerlijke warme weer, kies dan voor de outdoor meubelcollectie van Zuiver. De sfeervolle buitenmeubelen zijn 100% seizoenbestendig en creëren een knus hoekje in elke tuin of op elk balkon. De collectie van Zuiver bestaat uit buitenbanken, stoelen, grote tafels, bistrotafels en buitenkleden.

 

Wil je optimaal ontspannen dan creëert een buitenbank een comfortabele zit en een relaxed resortgevoel in je eigen tuin. De bank is door de verschillende elementen zelf samen te stellen tot de perfecte opstelling.

Lekker tafelen met z’n tweeën, familie of collega’s kun je zeker met de buitenstoelen en tafels van Zuiver. Zuiver heeft de meubelen voor ieders stijl en behoeftes in de kleuren groen, grijs, zwart en wit. De meubelen zijn aan te passen naar wens, een grote tuin set of een romantisch klein zitje met een bistrotafel is allemaal mogelijk. Alle stoelen zijn ook op stapelbaar.

Stijl je buitenruimte af met een prachtig buitenkleed, rechthoekig of rond, groot of klein we hebben het perfecte outdoor kleed. De buitenkleden zijn gemaakt van polyester, decolan en synthetisch rubber waardoor het bestand is tegen alle zomerse weersomstandigheden.

Laat je inspireren!

Zuiver heeft echt overal aan gedacht, wat vind je van deze koelbox op wielen! De Be Cooler. Dit is ongetwijfeld de coolste koelbox ooit.

Laat de zomer maar beginnen.

Bron: Zuiver

Meer informatie

Nieuwsgierig geworden? klik hier en neem contact met ons op. Heb je vragen over de diverse kleuren en afmetingen  van de  producten van Zuiver? Mail naar info@insideoffice.nl of bel 078-6919711, we helpen graag!

Wil je meer ontwerpen en inspiratie zien en lezen? Bezoek dan onze Inside Office portfolio. Wil je ook een keer van gedachten wisselen wat er bij jullie op kantoor mogelijk is? Dat kan natuurlijk! Of we nu een groot of klein kantoor inrichten, alles draait om de juiste sfeer. Bel dan gerust voor een afspraak! Ga naar Inside Office contactpagina. Wie weet tot snel!