✓ Kennis & creativiteit in projectinrichting ✓ Ervaring in realisatie ✓ Ontzorging van a tot z
io_rgb_payoff_wit

HomeMonitorarmen voor thuis & op het werkErgonomieMonitorarmen voor thuis & op het werk

Monitorarmen voor thuis & op het werk

Flexwerken, thuiswerken, hybride werken, kortom het nieuwe werken; ze zijn allemaal een essentieel onderdeel van de samenleving geworden sinds Covid-19. De flexibele (gasveer) monitorarmen van Neomounts bieden de ideale basis voor al deze vormen van werken, zowel thuis als op kantoor.

Bijgaand een aantal modellen die zijn te vinden in onze webshop!

VOOR THUISGEBRUIK

De FPMA-D650 monitorarm is een zeer betaalbare geveerde arm welke zorgt voor een ergonomische en stijlvolle werkplek. Standaard geleverd met zowel bureauklem-als doorvoer. Klik hier om dit artikel in de webshop te zien.

 

Ook beschikbaar voor 2 schermen!

De FPMA-D650D met dubbele geveerde arm kan tot een gewicht van 7kg per scherm aan. Klik hier om dit artikel in de webshop te zien.

VOOR ZAKELIJK GEBRUIK

Daarnaast is voor de zakelijke gebruiker een premium model de NM-D775DX echt een blikvanger op de werkplek. Een scherp geprijsde alleskunner voor 2 schermen.

De arm heeft een maximaal draaggewicht tot 16kg en is geschikt voor 2 schermen tot zelfs 32”. En bovendien voorzien van 180 graden stop zodat deze niet doordraait aan de achterzijde bij het gebruik van een akoestische scheidingswand.

Verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit & zilver. Deze staan niet in onze webshop, maar als je een mailtje stuurt, dan bestellen we ze graag voor je.

We hebben meerdere monitorarmen en laptopstandaards en dergelijke in ons assortiment, neem maar eens een kijkje in onze webshop door te klikken op bijgaande link; monitorarmen Inside Office

Wil je meer ontwerpen en inspiratie zien en lezen? Bezoek dan onze Inside Office portfolio. Wil je ook een keer van gedachten wisselen wat er bij jullie op kantoor mogelijk is? Dat kan natuurlijk! Of we nu een groot of klein kantoor inrichten, alles draait om de juiste sfeer. Bel dan gerust voor een afspraak! Ga naar Inside Office contactpagina. Wie weet tot snel!