✓ Kennis & creativiteit in projectinrichting ✓ Ervaring in realisatie ✓ Ontzorging van a tot z
io_rgb_payoff_wit

HomeMeet the team: Fanny de VriesInterieurMeet the team: Fanny de Vries

Meet the team: Fanny de Vries

Meet the team: Fanny de Vries

Vintage ontwerpster

“In al die jaren bij Inside Office heb ik al zo veel ontwerpen gemaakt, maar eentje die er echt bovenuit steekt is Lowpad by Eurotec. Ik mocht volledig mijn eigen gang gaan met behoud van hun DNA natuurlijk. In het ontwerp heb ik veel knipogen naar online games gemaakt, zo is er een veertien meter lange pacman wand. Daarnaast is de kantine echt een lounge plek geworden met veel lounge fauteuils, een ouderwetse arcadekast, Playstation & Avengers print, echt toffe eyecatchers en weer wat anders dan een standaard interieur. Ik haal mijn inspiratie overal vandaan, vooral uit de natuur, gebouwen, Pinterest & beurzen.

 Duurzaamheid vind ik persoonlijk erg belangrijk en pas ik graag toe in mijn ontwerpen, niet gek dat mijn favoriete merk op dit moment Vepa is. Zij maken milieuvriendelijke meubels van bijvoorbeeld oceaan plastic en Hennep, waar ik volledig achter sta. Mijn handtekening zie je terug in een ontwerp als een maatwerk of vintage item is toegepast. Ik probeer vaak een tweedehands item terug te brengen in een ontwerp. Mijn eigen huis staat vol met vintage items, van een Perzisch tapijt tot een werkbank uit een oude staalfabriek. Deze werkbank heb ik omgetoverd tot een extra eiland bij mijn keuken. Ik speel ook vaak in op trends, het liefst pas ik nu overal houten panelen en planten toe, wat meteen sfeer geeft.”

De creatieveling

“Al vanaf jongs af aan ben ik creatief bezig, dit heb ik echt van mijn moeder. Zij leerde ons met weinig spullen toffe dingen te maken, wat ik nog steeds dagelijks doe in mijn vrije tijd. Dat ik in dit vak terecht ben gekomen, is dan ook niet echt een wonder, hoewel ik ook wel had willen werken als dierenarts of als verpleegkundige op de traumahelikopter. Toch heb ik gekozen voor het Hout en Meubilerings college in Rotterdam, hier voelde ik me echt thuis. Als ik ooit vrijwilligerswerk zou gaan doen, wordt het zeker iets met dieren.”

Wat maakt Fanny, Fanny?

“Ik ben super eigenwijs en een tikkeltje tegendraads, dit zie je af en toe ook nog weleens in een ontwerp terug! Ik hou van aparte kapsels en wissel hier ook wel vaak mee, net zo vaak als ik van interieur wissel! Ook ben ik een enorme dierenvriend en heb daarom altijd dieren gehad en op dit moment heb ik 2 honden waar ik graag veel tijd mee doorbreng. Als ik op kantoor een mier zie lopen dan zet ik die netjes buiten, want ja dat is ook een dier! Ik ben doorgaans positief ingesteld en help graag waar ik kan en het liefst ben ik elke dag creatief bezig, daar wordt ik blij van!”


Favoriete bezigheden

“Een heerlijke wandeling in de natuur met de honden, creatief bezig zijn in mijn interieur, meubels opknappen, lezen en ik ga graag uit eten! Thuis hou ik ook van goed en gezond eten en daar mag best wat tijd inzitten, maar er wordt ook nog weleens wat zoets gebakken!

 

Daarnaast ga ik graag weekendjes weg maar het allerliefst naar de Azoren, een eilandengroep dat hoort bij Portugal. Echt een idyllische plek met geweldige natuur en veel watervallen. Je kan daar ook heel goed walvissen spotten. Je hebt daar trouwens ook heel veel leuke barretjes en terrasjes. Een plek met natuur en reuring, dat past het beste bij mij!”

 

Wil je toffe ontwerpen en inspiratie zien en lezen? Bezoek dan onze Inside Office portfolio. Wil je ook een keer van gedachten wisselen wat er bij jullie op kantoor mogelijk is? Dat kan natuurlijk! Of we nu een groot of klein kantoor inrichten, alles draait om de juiste sfeer. Bel dan gerust voor een afspraak! Ga naar Inside Office contactpagina. Wie weet tot snel!