✓ Kennis & creativiteit in projectinrichting ✓ Ervaring in realisatie ✓ Ontzorging van a tot z
io_rgb_payoff_wit

HomeKleurrijke inspiratie!TrendsKleurrijke inspiratie!

Kleurrijke inspiratie!

Prachtig geel en sterk grijs. Dat zijn de kleuren die het team van Pantone, al 20 jaar dé experts op gebied van kleurtrends, voor 2021 als trendkleuren hebben neergezet. Een geweldige combinatie wat ons betreft, we love it!

Onze ervaring? Deze kleurencombinatie heeft zich al meerdere keren bewezen in onze interieurontwerpen, maar later daarover meer. Want eerst, hoe komt het team van Pantone nu tot zo’n kleuradvies?
Simpelweg door met een team van trendwatchers alle wereldwijde ontwikkelingen in de gaten de houden. Denk aan gebeurtenissen in kunst, technologie, entertainment industrie, sociaal economisch, nieuwe materialen, gedrag op het gebied van vrijetijdsbesteding, reizen etc. etc. Je snapt het, de lijst is oneindig.

Trendwatchen vraagt dan ook om een stukje intuïtie om te bepalen welk geluid en gevoel het sterkst gaat spelen de komende periode. Vervolgens wordt er een vertaling naar kleur gemaakt; welke kleurtint symboliseert de trend het sterkst? Voor 2021 is gekozen voor PANTONE 17-5104 Ultimate Gray + PANTONE 13-0647 Illuminating, een duidelijke boodschap van een kracht en positiviteit.

Verschillende industrieën worden geïnspireerd door dit soort trendvoorspellingen. Wij hebben in eerdere projecten al gezien dat deze twee kleuren een sterke combinatie zijn. Materiaalkeuze en de mate van toepassing is bij het gewaagde geel erg belangrijk.

Hieronder zie je verschillende voorbeelden van onze projecten. In een open ruimte brengt het grijs, verwerkt in meerdere (zachte) materialen, rust in de ruimte. Gele tinten zorgen voor een levendig accent. De grijs / geel combinatie is ook via een verlichtingselement te bereiken, wat zorgt voor warmte en positieve energie in de ruimte.

Ook Fanny van de ontwerpstudio is dol op deze zonnige kleur en gebruikt geel vaak in haar ontwerpen als accentkleur.

Wil je meer ontwerpen en inspiratie zien en lezen? Bezoek dan onze Inside Office portfolio. Wil je ook een keer van gedachten wisselen wat er bij jullie op kantoor mogelijk is? Dat kan natuurlijk! Of we nu een groot of klein kantoor inrichten, alles draait om de juiste sfeer. Bel dan gerust voor een afspraak! Ga naar Inside Office contactpagina. Wie weet tot snel!