✓ Kennis & creativiteit in projectinrichting ✓ Ervaring in realisatie ✓ Ontzorging van a tot z
io_rgb_payoff_wit

HomeKerst bij Inside OfficeFeestdagenKerst bij Inside Office

Kerst bij Inside Office

Hallo allemaal!

Het is bijna december, de mooiste tijd van het jaar, ondanks alle beperkingen heb ik toch erg veel zin in!

Daarom dacht ik, ik laat jullie even onze nieuwe kerstboom zien, nou ja, op een afbeelding dan, want hij staat nog niet, we wachten rustig tot na 5 december. Hij is nieuw in het assortiment en staat misschien wel erg leuk op kantoor, op je werkplek thuis of gewoon in de woonkamer natuurlijk!

Deze nieuwe eyecatcher is volledig gemaakt van polyethyleen kunststof. Een gezellig element, voor binnen en buiten. De kerstboom vraagt weinig onderhoud, er hoeven geen ballen ingehangen te worden, de verlichting werkt draadloos (model S en M) dus je kunt de boom overal kwijt, én geen uitvallende naalden. Er is ook nog een model L, dit model is 122 cm hoog! Al met al, weinig werk en veel gezelligheid. Voor extra gezelligheid zet je de boom met 1 druk op de knop op de RGB stand (model S en M).

De kerstboom (model S en M) wordt geleverd met een oplaadbare accu, de gebruiksduur is 6-15 uur, afhankelijk van de instellingen. En het kunststof is UV bestendig, dus ook super geschikt voor buiten. Tevens zijn alle modellen verkrijgbaar in 6 diverse kleuren.

Prijs vanaf € 139,00 excl. BTW

De afmetingen zijn: boom S 49 cm hoog, boom M 85 cm hoog & boom L 122 cm hoog.

En uiteraard in onze webshop kantoorartikelen, kun je ook leuke kerstitems vinden. Neem is een kijkje en mochten er vragen zijn, hoor ik dat natuurlijk graag!

Ik wens jullie verder allemaal een mooie en gezellige decembermaand toe!

Wil je meer ontwerpen en inspiratie zien en lezen? Bezoek dan onze Inside Office portfolio. Wil je ook een keer van gedachten wisselen wat er bij jullie op kantoor mogelijk is? Dat kan natuurlijk! Of we nu een groot of klein kantoor inrichten, alles draait om de juiste sfeer. Bel dan gerust voor een afspraak! Ga naar Inside Office contactpagina. Wie weet tot snel!