✓ Kennis & creativiteit in projectinrichting ✓ Ervaring in realisatie ✓ Ontzorging van a tot z

HomeEen groene en rustgevende werkplekOntwerpEen groene en rustgevende werkplek

Een groene en rustgevende werkplek

Onlangs heeft Fanny weer een prachtige inrichting ontworpen voor een accountantskantoor, verspreid over vier verdiepingen. Dit nieuwbouwproject had een wens voor zachte kleuren en natuurlijke materialen voor een groene en rustgevende werkplek.

Laten we een kijkje nemen in dit bijzondere ontwerp!

Bovenaanzicht vierde verdieping

Kleuren en materialen: een rustgevende basis

Het kleurenpalet speelt een belangrijke rol in het creëren van een groene en rustgevende werkplek. Voor dit project heeft Fanny gekozen voor een combinatie van groen, beige, lichtgrijs en subtiele oranje accenten. Zachte tinten worden veel gekozen door klanten doordat ze rust uitstralen en zorgen voor een rustgevende werkomgeving met toch een beetje kleur.

Groene elementen en veel planten: Er zijn een aantal groene wanden geplaatst, aangevuld met veel planten om de natuur naar binnen te brengen.

Licht houten bijzettafels en vergadertafels: De keuze voor licht hout geeft een warme en frisse sfeer, perfect voor zowel informele afspraken als formele vergaderingen.

Akoestische innovaties

Op de derde verdieping hebben we iets extra’s toegevoegd: een vleugje oranje en innovatieve akoestische oplossingen.

Focusruimten met akoestische wandpanelen

Akoestische vilten panelen: Deze panelen, gemaakt van PET-vilt, bedekken de wanden en verbeteren de geluidskwaliteit in de ruimte. PET-vilt is een duurzaam materiaal, gemaakt van gerecyclede plastic flessen. Zo draag je bij aan een milieuvriendelijke inrichting.

Belcellen en vergaderruimtes

Belcellen voor extra privacy

Voor privacy en geconcentreerd werken hebben we oranje belcellen en speciaal ingerichte vergaderkamers toegevoegd. Deze ruimtes bieden een rustige plek om te bellen of te werken zonder afleiding, en passen perfect bij het rustgevende thema van het ontwerp.

Patio: een oase van rust

Een ingerichte patio kom je niet vaak tegen in projectinrichting, maar Fanny kreeg de kans om deze bijzondere ruimte te transformeren met flexibele werkplekken. Zo kun je genieten van een buitengevoel zonder je werkplek helemaal te verlaten. De patio is voorzien van lichtgrijze klinkers en zelfs een hangmat(!), wat bijdraagt aan een ontspannen sfeer. Deze ruimte biedt werknemers de perfecte plek om even op te laden en nieuwe energie op te doen.

Lichtgrijze vloer: De klinkers geven de patio een uitnodigende terrassfeer, die perfect aansluit op de lichte PVC-vloer van de rest van de inrichting.

Hangmat: De hangmat voegt echt een vleugje buitengevoel toe en biedt werknemers een ideale plek om even te ontsnappen aan de hectiek van de werkdag.

Compleet ingerichte patio

Dit ontwerp voor een groene en rustgevende werkplek laat zien hoe een ontspannen omgeving bijdraagt aan zowel de productiviteit als het welzijn van werknemers. Met natuurlijke materialen, zachte kleuren en slimme oplossingen hebben we een kantoor ingericht waar je graag werkt. Perfect voor een accountantskantoor, waar een rustige en aangename sfeer belangrijk is. Het is een projectinrichting waar iedereen zich prettig voelt terwijl je aan het werk bent.

“Benieuwd hoe een vergelijkbaar ontwerp jouw werkplek kan veranderen?

Neem gerust contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor een inrichting die perfect bij jouw wensen past. Samen kunnen we een werkomgeving creëren die rust, inspiratie en plezier brengt!”

– Fanny, de ontwerpstudio