✓ Kennis & creativiteit in projectinrichting ✓ Ervaring in realisatie ✓ Ontzorging van a tot z
io_rgb_payoff_wit

HomeGoBrightOfficeGoBright

GoBright

GoBright

Op kantoor lang zoeken naar een beschikbare ruimte, onvindbare collega’s of bezoekers die lang moeten wachten bij de receptie? GoBright biedt de oplossing!

Steeds meer organisaties omarmen het nieuwe werken. Kantoorpanden zijn niet langer een plaats om alleen maar te werken. Werknemers komen op kantoor om samen te werken of om gasten te ontmoeten. Daarnaast worden vaste werkplekken ingeruild voor flexplekken.

Het creëren van meer vergaderruimtes en minder werkplekken is een optie, maar is echter niet voldoende. Werknemers lopen in de praktijk tegen allerlei uitdagingen aan zoals:

 • Lang zoeken naar een beschikbare vergaderruimte of werkplek
 • Verstoringen tijdens een vergadering of het werk
 • Onvindbare collega’s en bezoekers die moeten wachten bij de receptie en niet weten waar ze moeten zijn.

Stuk voor stuk onwenselijke situaties, die ook nog eens ten koste gaan van de productiviteit.

De oplossing

Werknemers willen snel en eenvoudig een vergaderruimte of werkplek vinden en reserveren. Daarnaast moeten deelnemers van de vergadering snel uitgenodigd en ontvangen worden. Het regelen van catering en services is een fijne bijkomstigheid. Go-Bright creëert beschikbaarheid en ondersteuning aan werknemers met drie toegankelijke oplossingen voor vergader-, werk- en bezoekersbeheer. Organisaties krijgen de kans om een nieuwe manier van werken succesvol te ontwikkelen.

Ontmoeten/meet

Vergaderbeheer

Bekijk binnen enkele seconden de beschikbaarheid van vergaderruimten.

 • Wees verzekerd van een kamer die bij uw wensen past.
 • Voorkom dubbele boekingen en onnodig lege vergaderruimten.
 • Beheer kamerbezetting en bespaar tijd, geld en ruimte.

GoBright Room Booking helpt eenvoudig, snel en effectief bij de optimale benutting van alle ruimtes. De ontwikkelde app is de perfecte aanvulling op de Room Manager. Het is een persoonlijk, mobiele vergader assistent. Zoek, vind en reserveer een ruimte vanaf je mobiele device.

Ons kamerreserveringssysteem is een gebruiksvriendelijke oplossing die integreert met verschillende systemen (Outlook, Google, FMIS), waardoor het voor de gebruiker veel efficiënter wordt om de juiste vergaderruimte te boeken. Ook in combinatie met het bestellen van catering en het voor-registreren van bezoekers. Stel dat de meeting naar een andere tijd of datum wordt verplaatst, dan verhuizen de extra services of geboekte catering automatisch mee.

Bezoek/ visit

Bezoekersbeheer

Of u nu een drukke receptie heeft of een onbemande lobby, met GoBright Visit worden uw gasten direct verwelkomd.

 • Versnel de stroom mensen aan de balie.
 • Verkort de wachttijd.
 • Stimuleer een punctueel voorkomen.

GoBright Visit is een digitale oplossing voor bezoekersregistratie en check-in die zowel pre-registraties als zelfregistraties van bezoekers mogelijk maakt. Na registratie ontvangt de contactpersoon een e-mail en SMS, zodat deze zijn of haar gast direct kan ophalen in de lobby/entree.

Werk/work

Werkplekbeheer

Til flexibel werken naar een hoger niveau met desk booking.

 • Wees verzekerd van een bureau dat past bij uw wensen.
 • Zoek een collega en boek een werkplek in de buurt.
 • Beheer bureaubezetting; bespaar geld en ruimte.

Check snel en eenvoudig de beschikbaarheid van een werkplek en reserveer deze in een paar seconde. Reserveer thuis uw werkplek en wees verzekerd van een fijne werkplek.  GoBright Desk Booking maakt flexwerken nog gemakkelijker en persoonlijker voor de werknemers. De app zit standaard bij de deskbooking licentie. Haal je persoonlijke NFC-card of smartphone langs de Desk Connect en het bureau wordt direct voor je gereserveerd en stelt zich in op de juiste zit- of stahoogte. Met LED-kleuren wordt de bezettingsstatus aangegeven. Met deze kleuren wordt in de Mapping zichtbaar welke plekken beschikbaar zijn en welke niet. Zoek zo gemakkelijk een collega en boek een werkplek in de buurt. Deze efficiënte manier van werken bespaart geld en moeite.

Ook in deze uitzonderlijke tijden biedt GoBright oplossingen om een veilige werkomgeving te creëren, rekening houdend met alle voorzorgsmaatregelen en regels. Dit komt neer op het verminderen van de bureaucapaciteit.

De basisregel is om één bureau tussen twee bezette bureaus te houden. In het mapping systeem wordt dit ook precies aangeven. Ook is in het mapping systeem te zien met LED-kleuren, welke vergaderruimtes of bureaus nog gedesinfecteerd moeten worden. Zo kan er veilig worden gewerkt op kantoor.

Wil je meer ontwerpen en inspiratie zien en lezen? Bezoek dan onze Inside Office portfolio. Wil je ook een keer van gedachten wisselen wat er bij jullie op kantoor mogelijk is? Dat kan natuurlijk! Of we nu een groot of klein kantoor inrichten, alles draait om de juiste sfeer. Bel dan gerust voor een afspraak! Ga naar Inside Office contactpagina. Wie weet tot snel!