✓ Kennis & creativiteit in projectinrichting ✓ Ervaring in realisatie ✓ Ontzorging van a tot z
io_rgb_payoff_wit

HomeFocus op sfeer, beleving en bewegenGeen categorieFocus op sfeer, beleving en bewegen

Focus op sfeer, beleving en bewegen

INSIDE OFFICE: CREATIEF IN KANTOOR

Rijdend op de A15 bij afslag Alblasserdam kun je het bijna niet missen: de grote blauwe stip uit het logo van Inside Office, creatief in kantoor. ‘Een creatieve plek waar we ons kunnen uitleven qua inrichting vanuit onze visie op het nieuwe werken: @home @the office’, vertellen eigenaren Dick den Hoed en Dennis Meulendijk.

Het onderkomen van Inside Office kun je onmogelijk meer een toonzaal noemen. Het is alsof je thuis zit met alle comfort die daarbij hoort en voorzien van de gemakken en benodigdheden van een echte werkplek. Een inspiratiebron voor de meest uiteenlopende werkplekken. In iedere hoek van het pand ontdek je een verrassende en creatieve oplossing waarin de visie van Inside Office concreet is gemaakt. ‘Door deze manier van presenteren is het voor de klant een beleving om een ronde te doen en kunnen wij mooi laten zien wat wij voor de klant in huis hebben’, vertelt Dick den Hoed. ‘@home @the office is de rode draad die door ons gehele pand zichtbaar is.’

Thuis op het werk

Bij Inside Office kom je binnen in de ‘tuin’ van het huis. Een kantoortuin waar de ontvangst is, de afdeling kantoorartikelen, een stoelentheater, de ontwerpstudio en een stiltekamer. De verdieping verbeeldt het leef- en werkgedeelte: kantoorkamers, leefkeuken, living met zithoek en open haard, bioscoop voor presentaties en vergaderruimte. ‘Onze visie is dat je je op je werk net zo comfortabel moet voelen als thuis en dat kan de klant hier duidelijk ervaren. Vanzelfsprekend zijn er uren dat je achter een computer werkt. Maar er zijn ook momenten op de dag dat je een project wil uitdenken. Relaxt op de bank bij de open haard onder het genot van een lekkere kop koffie. Het bevordert beslist de creativiteit en effectiviteit’, oordeelt Dick den Hoed.

Dynamiek en ergonomie

De andere rode draad die door het pand van Inside Office loopt is beweging. Dick: ‘Iedereen weet dat een hele dag achter je bureau slecht is voor spieren, gewrichten en bloedsomloop. Beweging uit zich bij ons op twee manieren: door ergonomische bureaustoelen in het assortiment te voeren en via de inrichting. Dennis Meulendijk: ‘Allereerst creëert onze visie al dynamiek door de verschillende plekken waar je als medewerker je werk kunt doen. Daarbij is iedere werkplek zo ingericht dat er altijd even een medewerker van een andere afdeling kan aanschuiven. En, die aanwezige flexibele werkplekken maken het mogelijk om ‘inwonende’ zelfstandigen een werkplek te bieden, zoals we nu Named en de Coffee Knowledge Company in huis hebben!’ Daarnaast ontdek je als bezoeker de mogelijkheid tot fysieke beweging: voetbaltafel, vergadertafel die ook te gebruiken is als tafeltennistafel en een heuse fitnesshoek met doucheruimte.Neem rustig een kijkje door op de film hieronder te klikken.

blog gaat verder na deze film

Kantoorartikelen, printers en audiovisuals

Tegenwoordig kun je online alle benodigde artikelen bestellen. Toch heeft Inside Office een fysieke kantoorartikelenshop. Je vindt er vrijwel elk kantoorartikel van groothandel Quantore– dat ligt achter de schermen op voorraad – maar een wandelingetje door de kantoorartikelenshop is een ware snoepwinkel: leuke gadgets, speciale noviteiten, ergonomische artikelen en aantrekkelijke Apple gerelateerde producten. ‘Kantoorartikelen kopen wordt zo een beetje fun!’ Overigens vind je bij Inside Office ook printoplossingen van het merk Toshiba en Kyocera en audiovisuals van Epson, Sony en LG. Alleen topmerken om de beste kwaliteit te kunnen leveren.

Van ontwerp tot complete inrichting

De klant kan bij Inside Office voor het totaalconcept aankloppen. ‘Met onze creativiteit, jarenlange ervaring en eigen tekenstudio kunnen wij werkplekomgevingen in 3D-beelden ontwerpen en laten zien’, vertelt Dennis Meulendijk. ‘We denken mee met de klant, adviseren, ontwerpen en richten in. Voor elke grootte en ieder budget. Van luxe jachtbouwer tot sportcentrum. Van grote multinational tot zelfstandige professional. Want ook een hele kleine werkplek kun je iets verrassends meegeven. Daarom is iedere opdracht, groot of klein, steevast een uitdaging om uit te werken en iets van onze visie mee te geven.’

Koffie?

De Coffee Knowledge Company is een van de twee inwonende bedrijven bij Inside Office. Een koffieverkoper bij een kantoorinrichter? Eigenaar Joël vindt het perfect bij elkaar passen: ‘Bij de beleving van een prettige en huiselijke werkomgeving hoort ook het serveren van een goede kop koffie. Net als thuis of misschien nog wel beter. Voor medewerkers en voor de klanten die je ontvangt!’

Ruim een half jaar geleden is Joël met zijn eigen Coffee Knowledge Company gestart na daarvoor al zes jaar in de koffie te hebben gewerkt. ‘De mogelijkheid om bij Inside Office in te trekken heb ik met beide handen aangepakt. Mijn idee op koffiebeleving past helemaal in de visie van Inside Office.’ Net als de kantoorinrichter gaat Joël ook voor topkwaliteit en voert om die reden zijn eigen merk koffie: Daily Beans. Er zijn drie soorten melanges: een biologische koffie en twee duurzame koffies die voorzien zijn van het Rainforest Alliance Certificaat. De koffie van Joël wordt altijd op bestelling vers gebrand. Een verser kopje koffie, gewoon op je werk, kan dus bijna niet.

Kom gerust eens langs voor vrijblijvend advies of gewoon een goede kop koffie!

Wil je meer ontwerpen en inspiratie zien en lezen? Bezoek dan onze Inside Office portfolio. Wil je ook een keer van gedachten wisselen wat er bij jullie op kantoor mogelijk is? Dat kan natuurlijk! Of we nu een groot of klein kantoor inrichten, alles draait om de juiste sfeer. Bel dan gerust voor een afspraak! Ga naar Inside Office contactpagina. Wie weet tot snel!