✓ Kennis & creativiteit in projectinrichting ✓ Ervaring in realisatie ✓ Ontzorging van a tot z
io_rgb_payoff_wit

HomeFanny’s favorietenInterieurFanny’s favorieten

Fanny’s favorieten

BLOG Fanny’s favorieten deel 8

Fanny in een notendop: De creatieveling van onze tekenstudio. Te herkennen aan haar aparte kapsels. Blinkt uit in haar eigenwijs- en behulpzaamheid. Dierenvriend en sushi fanaat: eet het liefst 7 dagen per week sushi.

Wij gaan binnenkort bij onze klant Medical Pet Shirts hun nieuwe kantoor gezellig maken, het is een verrassend ontwerp geworden, mede door de grote visuals met honden en katten!
Ze maken medische kleding ter bescherming van wonden na een operatie, bandages of huidproblemen voor hond, kat of konijn.
Voor een dierenvriend zoals ik de ideale klant natuurlijk, bijgaand een voorproefje hoe het gaat worden!

Nieuw bij onze leverancier Smit Visual op maat gemaakte whiteboarden, hoe gaaf is dit!
Speel eindeloos met kleur, vorm en grootte. Deze nieuwe lijn combineert de functionaliteit van een whiteboard met stijlvol interieurdesign. Deze borden zijn magneethoudend, beschrijfbaar en droog uitwisbaar. Een (full colour) opdruk is mogelijk naar eigen wens; levendige, kleurrijke prints met veel contrast, een functionele planning of eenvoudigweg het toevoegen van het logo; alles is mogelijk!

(bron Smit Visual )

Visgraat PVC
Ik raak er niet over uitgepraat dus hier is de visgraat weer!
Visgraatvloeren van planken ( hout of PVC ) zijn door de grote maatvoering echte stoere eyecatchers in elke ruimte. Het is de nieuwe versie van de klassieke visgraat vloer. Toepasbaar in elk interieur!

Zwart in het interieur! Mijn favoriete kleur in zo’n beetje alles eigenlijk, kleding, auto’s, accessoires & inrichting natuurlijk! Zwart geeft je interieur een kick, maar kan ook heel intiem werken want het maakt de ruimte optisch kleiner. Door met zwart te werken creëer je contrast en dimensie.
Mocht je zwart iets te heftig vinden, kies voor een mooie donkere grijstint!

( bron Pinterest )

 

Sixpack van de Blick, deze lamp heeft een doorsnede van meer dan 3 meter! Echt een eyecatcher voor op kantoor, de lampen hebben een rond design met warm licht wat zorgt voor een wat huiselijkere sfeer. Dit armatuur is te verkrijgen in 3 maten, die gecombineerd in een ruimte een speels effect geven. Een extra uitvoering is de “sixpack”, waarbij 6 armaturen als kroonluchter de ruimte verlicht.

(bron De Blick )

Een van de trendkleuren is een zachte grijsblauw die sfeer brengt maar niet de boventoon voert, waardoor deze kleur niet snel zal vervelen. Het is een kleur die eenvoudig aansluit bij diverse interieurstijlen. Een stoere tint die mooi te mixen is met andere blauwtinten maar ook een goede match is met kleuren als wit, hout, pasteltinten of zwart.

(bron Pinterest )

Wil je meer ontwerpen en inspiratie zien en lezen? Bezoek dan onze portfolio Inside Office portfolio Wil je ook een keer van gedachten wisselen wat er bij jullie op kantoor mogelijk is? Dat kan natuurlijk! Of we nu een groot of klein kantoor inrichten, alles draait om de juiste sfeer. Bel dan gerust voor een afspraak! Inside Office contactpagina Wie weet tot snel!