Skip to main content

BLOG Fanny’s favorieten deel 7
Fanny in een notendop: De creatieveling van onze tekenstudio. Te herkennen aan haar aparte kapsels. Blinkt uit in haar eigenwijs- en behulpzaamheid. Dierenvriend en sushi fanaat: eet het liefst 7 dagen per week sushi.

Fanny favorieten projectinrichting

 

Een leuke Trend voor 2018 is Pop Art! Erg goed te combineren met strakke lijnen. Vooral leuk om op kantoor toe te passen, zoals een ontwerp die ik reeds heb gemaakt voor een softwarebedrijf.

pop art ontwerp inside office

Maak een creatieve muur met krijtbordverf/behang!
Met de krijtbordverf/behang kun je al je knipsels, foto’s, quotes en tekeningen samenbrengen in een levensgroot moodboard aan de muur. Niet alleen leuk voor in de woonkamer, maar ook erg handig in de keuken voor een boodschappenlijstje of een to-do lijst in de hal. Of een ideeënmuur in de vergaderruimte op kantoor!

krijtbord interieur( bron: Pinterest )

Een echte klassieker!
De Artifort Orange Slice is een echte design klassieker met een speels karakter. Ontworpen door Frans meubelontwerper Pierre Paulin. Deze fauteuil bestaat uit twee volkomen identieke schelpen van geperst beukenhout, afgedekt met vormschuim. Al vanaf 1960 een topper! Artifort Orange Slice

Orange slice Artifort fauteuil( bron: Artifort, ensuus )

Afwisseling is de truc!
Te lang zitten is ongezonder dan gedacht en kan veel uiteenlopende klachten veroorzaken. Dankzij de zit-sta werkplekken heb je de keuze om het zitten af te wisselen met staan. Deze bureaus zijn verstelbaar van 68 cm t/m 130 cm! Zo blijf je in beweging, dit zorgt voor minder ziekteverzuim en een hogere arbeidsproductiviteit!

Markant Max officeHallo Ballo!
De Ballo zitbal is een creatieve en multifunctionele zitoplossing. Ontwerper Don Chadwick heeft de zitbal opnieuw uitgevonden, maar nu voor op kantoor. Ballo zet aan tot gezond bewegen en is door zijn vrolijke kleuren een speelse aanvulling in ieder interieur. Met zijn gewicht van slechts 2,7 kilo is verplaatsen geen probleem. Binnenkort uit te testen in onze showroom!

Humanscale Ballo ergonomisch zittenWil je meer van mijn ontwerpen en inspiratie zien en lezen?
Bezoek dan onze portfolio pagina Portfolio

Wil je ook een keer met mij van gedachten wisselen wat er bij jullie op kantoor mogelijk is?
Dat kan natuurlijk!
Bel dan gerust voor een afspraak! contactpagina Inside Office

Wie weet tot snel!

Fanny