✓ Kennis & creativiteit in projectinrichting ✓ Ervaring in realisatie ✓ Ontzorging van a tot z
io_rgb_payoff_wit

HomeFanny’s favorietenOfficeFanny’s favorieten

Fanny’s favorieten

BLOG Fanny’s favorieten deel 6

Fanny in een notendop: De creatieveling van onze tekenstudio. Te herkennen aan haar aparte kapsels. Blinkt uit in haar eigenwijs- en behulpzaamheid. Dierenvriend en sushi fanaat: eet het liefst 7 dagen per week sushi.

Bijgaand wat leuke items met een herfstachtig tintje! Persoonlijk vind ik de herfst een heel mooi jaargetijde, alle veranderingen in de natuur zijn ontzettend prachtig!

Asis Mercury: dit is een multifunctionele werk- en vergaderstoel naar ontwerp van de Italiaanse ontwerpstudio Bartoli Design. Een design stoel met een transparante uitstraling en zeer goed zitcomfort. De Asis Mercury heeft een traploos verstelbare gewichtsinstelling en is vast te zetten in de vergaderstand. Verkrijgbaar in zwart of wit kunststof, aluminium gepolijst of…heel bijzonder in geborsteld en geglazuurd aluminium. Een echte alleskunner!

Zuiver Cupid tafel: het tafelblad is afneembaar en het ijzeren frame is opvouwbaar, handig! Je kunt deze lichte tafel daarom gemakkelijk verplaatsen. Deze tafel staat prachtig in een industrieel interieur, maar je kunt hem ook goed combineren met een retro, moderne of Oosterse stijl.

Moooi rabbit lamp: dit is een super gave lamp speciaal voor de dierenvrienden onder ons! Een stukje natuur in huis op een grappige manier. De ontwerper van de rabbit lamp heeft ook de Horse lamp en de Pig tafel gecreëerd! Alle items zijn gebaseerd op de ware grootte van het dier.

Fest Amsterdam Tigra kaarshouder: Geef sfeer aan je interieur met een van deze prachtige kaarsenhouders in 2 verschillende hoogtes verkrijgbaar. Gezellig op een regenachtige herfstdag!

Zuiver Brit armstoel: voeg een retro tintje toe aan je interieur met deze Brit loungestoel van Zuiver. De stoel heeft een chique velvet-look in een diepe donkergrijze kleur. Door de naar de buiten lopende armleuningen heeft de stoel niet alleen een brede zit, maar doet hij ook denken aan een vintage vlinderstoel. Het frame is gemaakt van stevig staal met een zwarte poedercoating. Een mooie combinatie!

Planten/ botanische trend: de botanische woontrend is nog steeds erg populair. De botanische trend is eigenlijk een combinatie van stoere doorleefde natuurlijke materialen, groentinten en vooral veel planten! Combineer ook vooral diverse groentinten met elkaar voor een mooi contrast. Ik vind deze trend erg fijn en vooral rustgevend zo tussen al het mooie groen!

Boomstamtafel: haal de natuur in huis! Niet alleen de nerven en knoesten zijn zichtbaar maar ook de vorm van de boom. De boomstammen worden eerst een aantal jaren lucht gedroogd voordat al het vocht eruit is en het niet meer zo erg werkt. Elke tafel is uniek en ook op iedere gewenst afmeting gemaakt worden, echt een blikvanger in het interieur!

Buzzispace BuzziFalls: dit zijn akoestische panelen die verkrijgbaar zijn in een aantal diverse patronen, zoals de BuzziFalls; mooie herfst patronen van bomen en vallende bladeren!
Andere patronen maken een verwijzing naar kunst, architectuur en stedelijke skylines. De panelen worden gebruikt als scheidingselement, ideaal voor open kantoren om lawaai te dempen.

DIY idee: in plaats van gewoon een roede of een standaard kapstok op te hangen, hang een fiets op zijn kop! Mooie eyecatcher in je hal thuis of een leuk garderobe element voor op kantoor.

Golfplaten: voor een robuuste en stoere uitstraling ga voor gebruikte, verroeste oude vintage glofplaten! Goed toe te passen als wandbekleding in een industrieel interieur.
Echt een plaatje….!

Wil je meer van mijn ontwerpen en inspiratie zien en lezen?
Bezoek dan onze portfolio pagina Portfolio Inside Office

Wil je ook een keer met mij van gedachten wisselen wat er bij jullie op kantoor mogelijk is?
Dat kan natuurlijk!
Bel dan gerust voor een afspraak! Contactpagina Inside Office

Wil je meer ontwerpen en inspiratie zien en lezen? Bezoek dan onze Inside Office portfolio. Wil je ook een keer van gedachten wisselen wat er bij jullie op kantoor mogelijk is? Dat kan natuurlijk! Of we nu een groot of klein kantoor inrichten, alles draait om de juiste sfeer. Bel dan gerust voor een afspraak! Ga naar Inside Office contactpagina. Wie weet tot snel!