Skip to main content

BLOG Fanny’s favorieten deel 4

Fanny in een notendop: De creatieveling van onze tekenstudio. Te herkennen aan haar aparte kapsels. Blinkt uit in haar eigenwijs- en behulpzaamheid. Dierenvriend en sushi fanaat: eet het liefst 7 dagen per week sushi.

Mijn favorieten van de maand Juli zijn:

fanny favorieten design leuke dingen

‘Het nieuwe opbergen’ met Palmberg Bric : BRIC is variabel en creëert door zijn grote flexibiliteit de rasterindelingen voor DIN-formaten en bureaulades. Het systeem BRIC bestaat uit drie hoofdcomponenten. Het betreft een kunststof ABS deel (BRIC) , diverse stalen inzetdelen en passende viltinleg in de bodem van de lades. De kunststof elementen met nuttige uitsparingen zijn de basis voor alle laden indelingen.

Palmberg Bric

Muuto Grain hanglamp:  de combinatie van de klassieke vorm in combinatie met innovatieve nieuwe materialen. Zo is de kap van de lamp vervaardigd van bamboe en kunststof vezels. De Grain Lamp is uitgerust met een LED lichtbron met een levensduur van zo’n 15.000 branduren en geeft een warm licht, het is een subtiele lamp die opvalt in zijn eentje boven de tafel maar ook mooi gecombineerd kan worden met meerdere naast elkaar.

Muuto Grain hanglamp projectinrichting

Oxidesk & oxibike: Tijdens het werken op kantoor is het belangrijk voldoende te bewegen, zo kun je met een Oxibike of Oxidesk efficiënt bewegen én doorwerken. Zittend op de Oxibike maken je benen de beweging maar ben je in staat je bovenlichaam stil te houden. Hierdoor kan je geconcentreerd werken. Deze beweging helpt bij gewichtscontrole en rugklachten, verlaagt de kans op het krijgen van diabetes en hart-en-vaat ziekten. Ik zit er zelf ook geregeld op en het is echt een fijne afwisseling! Oxidesk & oxibike

oxibike bureau fiets gezond

Karpet oosterse stijl:  Het Dutchbone vloerkleed bestaat uit een klassiek patroon in gewaagde, heldere kleuren, dat je in verschillende woonstijlen goed kunt combineren. Laat je niet foppen door de antieke look van dit kleedje; het is van moderne materialen gemaakt! ( Rayon, katoen & polyester ) Deze materialen zorgen ervoor dat het kleed slijtvast is!
Kleed Dutchbone project

Lande Jami stoel: Hout, ribstof, bakeliet, chroom. Ook met je ogen dicht herken je deze stoel: denk maar aan die films van vroeger, of aan het klaslokaal korter of langer geleden en aan dat hippe gezin van toen. En denk dan aan al die mogelijkheden en toepassingen nu. De Jami is het schoolvoorbeeld van een klassieker die steeds opnieuw de juiste snaar raakt. Tijdloos. Comfortabel. In al z’n soberheid blijvend mooi. Toen, nu en in de toekomst. Zie alle modellen hier

Lande Jami kleurrijk stoelen

Trunk bijzettafel/krukje: Zo mooi kan eenvoud zijn. Kan overal staan als bijzettafeltje of krukje. Praktisch, decoratief & multifunctioneel in 1. Geheel massief eiken onbewerkt, zonder schors.

Trunk boomstam bijzettafel kruk projectinrichting

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forestier Hodge Podge USB tafellamp: funny lampje in de kleuren donkergrijs, grijs, groen en wit. Heeft een USB aansluiting, handig om je telefoon op te laden, als de verlichting niet brand laad de telefoon gewoon door! Gemaakt van metaal met een basis van kurk.

Hodge Podge Arik Levy design

 

 

 

 

 

De HUT: geïnspireerd uit het klassieke spel “Monopoly”. Een room-in-room akoestisch hutje geschikt voor diverse doeleinden; individuele werkplek, stilte/concentratiewerkplek, relaxruimte (in combinatie met De Hut Sofa) of even overleggen met collega’s! Met optioneel een kabelkanaal om een lampje op te hangen! Een leuk akoestisch element voor in de kantoortuin!

de hut akoestisch element projectinrichting