✓ Kennis & creativiteit in projectinrichting ✓ Ervaring in realisatie ✓ Ontzorging van a tot z
io_rgb_payoff_wit

HomeFanny’s favorietenInterieurFanny’s favorieten

Fanny’s favorieten

BLOG Fanny’s favorieten deel 12

Fanny in een notendop: De creatieveling van onze tekenstudio. Te herkennen aan haar aparte kapsels. Blinkt uit in haar eigenwijs- en behulpzaamheid. Dierenvriend en sushi fanaat: eet het liefst 7 dagen per week sushi.

Activity based working

vrijheid om te werken waar en wanneer men wil begint steeds belangrijker te worden, daarnaast verandert onze werkomgeving en ons werk voortdurend door technische innovaties. De taken worden steeds gevarieerder, samenwerking is steeds belangrijker en daarmee ook het vinden van een rustige plek voor een taak die focus vereist. De rol van kantoor verandert steeds meer naar die van een inspirerende ontmoetingsplek. Hierbij wat voorbeelden en diverse opstellingen!

Tarkett/Desso Traverse tapijtplanken

Het ontwerp van de DESSO Traverse-tapijten is geïnspireerd op iconisch modernisme en bestaat uit strakke diagonale lijnen. Deze ontstaan door kleine verschillen in verftinten en door gebruik te maken van garens met een lichte structuur.  Als je door de ruimte beweegt, ervaar je een subtiel dynamisch effect waarbij telkens verschillende delen van de vloer worden geaccentueerd als gevolg van de nuances in licht en schaduw. Met twee verschillende diagonalen, schuin naar beneden van links naar rechts en het spiegelbeeld ervan, kan de ontwerper klassieke visgraat- en natuursteenpatronen maken.  Traverse is verkrijgbaar in 15 kleuren en biedt daarmee ongekende creatieve ontwerpmogelijkheden!

Lande ZOK modulaire pantry

Zok is het modulair pantry systeem van Lande. Dé keuken voor op kantoor. De basis van Zok is het solide metalen frame met modern werkblad. Deze kan uitgebreid worden met alles wat je in een keuken nodig hebt. Spoelbak in het werkblad of plaats een vaatwasser, koelkast, enkele keukenkasten en diepe lades onder het werkblad. Vrij van de vloer, of juist tot de grond. Zok kan zelfs met haar modulaire uitbreidingen los in de ruimte geplaatst worden!

@home @the office

ons motto natuurlijk! We voelen ons nergens zo thuis als in ons eigen huis. Voor werkgevers begint dit gegeven steeds interessanter te worden om het plezier op de werkvloer te verhogen. Werknemers voelen zich over het algemeen sneller op hun gemak op een gezellig kantoor, ondervinden minder stress en zullen beter met elkaar communiceren. Alleen maar voordelen!

Flexwall

Flexwall is een modulair openvakken kasten systeem. Helemaal naar wens samen te stellen! Er is keus uit 2 verschillende breedtes 80 cm & 119 cm. Aan te vullen met ladekasten, kasten, plantenbakken en zelf een bankje met kussen! Wij vinden het een super tof systeem, bijgaand gebruikt in een recent ontwerp:

Akoestiek & Privacy

Akoestische oplossingen zijn belangrijk op kantoor en dat tonen studies aan. 56% maakt daardoor minder fouten en 6 op de 10 werknemers geeft aan productiever te zijn wanneer er een akoestische oplossing op kantoor aanwezig is. Geluid leidt namelijk af en zorgt ervoor dat werknemers klachten krijgen.  Van ergonomische softseatings tot en met volledig afgeschermde akoestische vergaderruimtes of concentratie cabines, alles is mogelijk!

Door deze producten in te zetten voorkom je negatieve stress op kantoor, wat in Nederland een heel groot probleem is! Lees hierover meer op de anti-stress pagina van Mikomax: Mikomax anti-stress

Banana lamp van Seletti

nog een leuk item, de banana lamp van Seletti! Echt een persoonlijke favoriet.

Bron: www.seletti.it

Wil je meer ontwerpen en inspiratie zien en lezen? Bezoek dan onze Inside Office portfolio. Wil je ook een keer van gedachten wisselen wat er bij jullie op kantoor mogelijk is? Dat kan natuurlijk! Of we nu een groot of klein kantoor inrichten, alles draait om de juiste sfeer. Bel dan gerust voor een afspraak! Ga naar Inside Office contactpagina. Wie weet tot snel!