✓ Kennis & creativiteit in projectinrichting ✓ Ervaring in realisatie ✓ Ontzorging van a tot z
io_rgb_payoff_wit

HomeFanny’s favorietenInterieurFanny’s favorieten

Fanny’s favorieten

BLOG Fanny’s favorieten deel 11

Fanny in een notendop: De creatieveling van onze tekenstudio. Te herkennen aan haar aparte kapsels. Blinkt uit in haar eigenwijs- en behulpzaamheid. Dierenvriend en sushi fanaat: eet het liefst 7 dagen per week sushi.

Dit jaar ging ik voor de eerste keer naar de interieurbeurs Maison & Objet, niet ver van Parijs. De voornaamste reden voor mijn bezoek aan deze beurs is mijn nooit eindigende zoektocht naar de nieuwste trends op interieurgebied en een hoop inspiratie opdoen die ik weer kan toepassen in mijn nieuwe ontwerpen! De nieuwe trend voor aankomend jaar is Urban jungle, een stijl die erop neerkomt dat alles in de mix gaat! Een combinatie van gedurfde meubelstukken en veel groen tinten, wat zorgt voor een botanische en fijne sfeer waar planten ook niet ontbreken! En veel drukke printjes gecombineerd met veel kleuren. Kleuren die je ook volgend jaar veel gaat zien zijn: okergeel, wijnrood, donker paars, petrol, donker groen en pasteltinten.

Door niet 1 kleur maar meerdere kleuren met elkaar combineren, krijg je een verrassend effect. Gecombineerd met een gedurfd print behang en wat leuke messing details! Messing zie je in alle accessoires terugkomen.  

Verder zag je veel rieten lampen, mooie wandbekleding met prachtige prints. Zoals behang natuurlijk maar ook veel kleden voor aan de muur. En niet te vergeten veel fauteuils, stoelen en kussens in velvet stof. Al met al een warme sfeer met een luxe uitstraling!  

 
 
 

Wil je meer van mijn ontwerpen en inspiratie zien en lezen? Bezoek dan onze portfolio Inside Office portfolio Wil je ook een keer met mij van gedachten wisselen wat er bij jullie op kantoor mogelijk is? Dat kan natuurlijk! Of we nu een groot of klein kantoor inrichten, alles draait om de juiste sfeer. Bel dan gerust voor een afspraak! Inside Office contactpagina Wie weet tot snel!

Wil je meer ontwerpen en inspiratie zien en lezen? Bezoek dan onze Inside Office portfolio. Wil je ook een keer van gedachten wisselen wat er bij jullie op kantoor mogelijk is? Dat kan natuurlijk! Of we nu een groot of klein kantoor inrichten, alles draait om de juiste sfeer. Bel dan gerust voor een afspraak! Ga naar Inside Office contactpagina. Wie weet tot snel!