✓ Kennis & creativiteit in projectinrichting ✓ Ervaring in realisatie ✓ Ontzorging van a tot z
io_rgb_payoff_wit

HomeFanny’s favorietenInterieurFanny’s favorieten

Fanny’s favorieten

BLOG Fanny’s favorieten deel 10

Fanny in een notendop: De creatieveling van onze tekenstudio. Te herkennen aan haar aparte kapsels. Blinkt uit in haar eigenwijs- en behulpzaamheid. Dierenvriend en sushi fanaat: eet het liefst 7 dagen per week sushi.

 
 
 
 

Sofa Talks is een comfortabele koppelbare sofa die zich als een slang door een ruimte kan slingeren. De Talks sofa bestaat uit drie elementen, één recht en twee met een ronding (binnen- en buitenbocht). Deze kun je combineren om tot de passende sofa voor elke ruimte te komen.

De Asis Mercury is een multifunctionele werk- en vergaderstoel naar ontwerp van de Italiaanse ontwerpstudio Bartoli Design. Een elegante design stoel met een transparante uitstraling en zeer hoog zitcomfort binnen dit segment. Een ontwerp met perfectie tot in detail, zo is de afwerking van de bedieningselementen identiek aan het frame. Zwart of wit kunststof, aluminium gepolijst of…heel bijzonder in geborsteld en geglazuurd aluminium. De Asis Mercury heeft een traploos verstelbare gewichtsinstelling en is vast te zetten in de vergaderstand. De Asis Mercury heeft charme door zijn eenvoud, puur design.

De Offecct On Point tafel is ontworpen door Mattias stenberg.  Met zijn zachte en elegante verschijning is de tafel geweldig voor de ontmoeting tussen mensen. Het design kan ook worden gebruikt als plantenbak. Tevens is de tafel beschikbaar met een energiebron voor het opladen van elektrische apparaten.

Beweging op kantoor Wij stimuleren ergonomie en fysieke beweging, dat vinden wij belangrijk. Tafeltennis over de vergadertafel of een potje tafelvoetbal, zodat daarna ook weer topprestaties geleverd kunnen worden.

Diverse nieuwe stiksels op de Alfa stoelen, maak je vergaderstoel nog leuker om ervoor te kiezen om padding toe te passen! Dit zijn diverse soorten stiksels en er is keus uit knopen voor een klassieker tintje. Deze stiksels kunnen ook worden doorgevoerd in de scheidingswanden, erg fraai!

Liquid Light, de Drop!  Drop is met zijn vloeiende design en prachtige verspreiding van het licht echt een plaatje. De lamp is gemaakt van kunststof in de kleur wit en heeft vele verschillende modellen allen in de vorm van een druppel. Bij een klant van ons, van der Wees watertransporten, hangen de drops, zie hier het ontwerp; ontwerp van der Wees Ik ben er echt weg van, wat vinden jullie??

Dock is een stijlvolle lange houten tafel met een stalen frame dat doorloopt boven de tafel. Aan het frame kunnen meerdere lampen bevestigd worden. Door combinatie van het frame en de lampen boven de tafel ontstaat een intieme sfeer. Leestafel of aanlandtafel Dock is ideaal als leestafel of aanlandtafel in een kantoor of bibliotheek.  “Zoals de naam al doet vermoeden is de tafel geïnspireerd op een aanlegsteiger”, legt ontwerper Kurt van Overbeke uit. “Dock is ontworpen voor het Havenhuis te Antwerpen. Het bedrijf is verantwoordelijk voor het aanmeren van boten van over de hele wereld. Het aanmeren is ook de functie die Dock heeft binnen het kantoor. Een plek waar mensen naartoe komen. Het eerste overleg plegen.” Lampen boven de tafel Door het frame en de lampen boven de tafel ontstaat een intieme sfeer aan de Dock. Van Overbeke: “Daarnaast refereren de kabels van de verlichting aan de touwen op een dok waarmee boten worden vastgemaakt.”

Wil je meer van mijn ontwerpen en inspiratie zien en lezen? Bezoek dan onze portfolio Inside Office portfolio Wil je ook een keer met mij van gedachten wisselen wat er bij jullie op kantoor mogelijk is? Dat kan natuurlijk! Of we nu een groot of klein kantoor inrichten, alles draait om de juiste sfeer. Bel dan gerust voor een afspraak! Inside Office contactpagina Wie weet tot snel!

Wil je meer ontwerpen en inspiratie zien en lezen? Bezoek dan onze Inside Office portfolio. Wil je ook een keer van gedachten wisselen wat er bij jullie op kantoor mogelijk is? Dat kan natuurlijk! Of we nu een groot of klein kantoor inrichten, alles draait om de juiste sfeer. Bel dan gerust voor een afspraak! Ga naar Inside Office contactpagina. Wie weet tot snel!