✓ Kennis & creativiteit in projectinrichting ✓ Ervaring in realisatie ✓ Ontzorging van a tot z
io_rgb_payoff_wit

HomeFanny’s favorieten – juni 2021DuurzaamFanny’s favorieten – juni 2021

Fanny’s favorieten – juni 2021

We zien de meest mooie producten en oplossingen voor kantoor voorbij komen en verwerken deze op een creatieve manier in de diverse interieurontwerpen. Hierbij, recht vanuit onze designstudio, de top vijf van dit moment zoals gespot door onze designer Fanny!

1. Even rustig werken tussen collega’s

De Refelt workplace divider is een scheidingswand gemaakt van gerecyclede PET flessen, opvouwbaar en makkelijk mee te nemen en te monteren. Ideaal om even rustig te werken of om een telefoongesprek te voeren. Deze scheidingswand is verkrijgbaar in 28 kleuren!

2. De meest duurzame vloer ter wereld!

Marmoleum is de eerste CO2 neutraal geproduceerde vlakke vloer ter wereld. Dit komt omdat de basis van Marmoleum al goed, gezond en duurzaam is. Marmoleum is namelijk gemaakt van hernieuwbare natuurlijke grondstoffen zoals lijnolie, hars, houtmeel en kalksteen.

De planten en bomen die deze grondstoffen leveren, zoals de vlasplant en de naaldbomen, nemen middels fotosynthese CO2 op uit de lucht. Deze CO2-opname is groter dan de CO2-uitstoot door productie en transport. Daarom is het volledige productieproces van Marmoleum CO2-neutraal. Een goede groene keuze!

3. Een grote ruimte indelen én privacy creëeren?

Dan is de BuzziFalls van BuzziSpace een goede akoestische oplossing. De vilten panelen zijn gemaakt van gerecyclede PET flessen genaamd BuzziFelt, deze panelen bevatten uitgesneden vormen en patronen, zoals vallende bladeren, bomen of skylines. Met deze speelse ruimteverdelers creëer je ook nog eens sfeer in je kantoor.

4. Verticaal tuinieren

Planten, wij zijn er gek op en ze zijn niet meer weg te denken op kantoor. Ze bevorderen de sfeer en de kwaliteit van de lucht. Planten zetten namelijk CO2 om naar zuurstof en filteren hierbij schadelijke stoffen uit de lucht. Dat kan zomaar hoofdpijn en andere nare klachten voorkomen.

Ook kan groen op een heel creatieve manier toegepast worden. Denk bijvoorbeeld aan verticale plantenwanden, zo heeft het groen ook nog eens een decoratieve functie. Hieronder zie je een oplossing die we dit voorjaar bij een klant hebben gerealiseerd, het groen is echt een onderdeel van het interieur geworden.

5. Multifunctioneel kastsysteem Fundamentals

Fundamentals is een multiflexibel en multifunctioneel kastsysteem. Even tijdloos als opvallend. Laat je creativiteit de vrije loop. Met veel keuzemogelijkheden in formaat, het aantal vakken, deurtjes, legplanken en functionele inbouwelementen.

Je hebt keuze uit de volgende onderdelen: paneel met garderobehaken, paneel voor een presentatiescherm, magnetisch whiteboard, kurkboard, gestoffeerd pinboard en paneel met papierrol. Met de Fun Elements creëer je een persoonlijk kastsysteem dat perfect past in je kantoor.

Wil je meer ontwerpen en inspiratie zien en lezen? Bezoek dan onze Inside Office portfolio. Wil je ook een keer van gedachten wisselen wat er bij jullie op kantoor mogelijk is? Dat kan natuurlijk! Of we nu een groot of klein kantoor inrichten, alles draait om de juiste sfeer. Bel dan gerust voor een afspraak! Ga naar Inside Office contactpagina. Wie weet tot snel!