✓ Kennis & creativiteit in projectinrichting ✓ Ervaring in realisatie ✓ Ontzorging van a tot z
io_rgb_payoff_wit

HomeFanny’s favorieten – maart 2022DuurzaamFanny’s favorieten – maart 2022

Fanny’s favorieten – maart 2022

We zien de meest mooie producten en oplossingen voor kantoor voorbij komen en verwerken deze op een creatieve manier in de diverse interieurontwerpen. Hierbij, recht vanuit onze designstudio, de top zes van dit moment zoals gespot door onze designer Fanny!

1. Nieuwe kijk op design

Je werkt aan Ypsilon individueel, als duo of in teams. Daarnaast is er een eindeloze variatie aan afwerkingen mogelijk, zodat Ypsilon past in elk interieur. Ypsilon is geen standaard bureau, het is een meubel dat het werken optimaal ondersteunt. Alle duo-werkplekken van Ypsilon zijn elektrisch verstelbaar tot stahoogte en zijn voorzien van geïntegreerde akoestische panelen en een handig geplaatste kabelgoot die aan beide zijden goed toegankelijk is. Design, functie en ergonomie gaan perfect samen.

De beurs is dit jaar ingedeeld in 2 verschillende hallen. In deze hallen staan allerlei verschillende stands van de mooiste merken. Op de beurs worden nieuwe producten of collecties gepubliceerd. Op deze manier blijf je up to date van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van (project)inrichting.
Ontwerp Inside Office met de Ypsilon duo werkplekken.

2. The BLOB!

Daar ligt-ie hoor. De Blob. In vol ornaat, volledig relaxed. Gooi strenge regeltjes maar overboord, deze vrije vogel kiest liever zijn eigen weg. Vanuit de kern vloeit de kleur organisch uit tot drie nieuwe kleuren. Zo speels, kleurrijk, creatief, de Blob tovert een instant glimlach op ieders gezicht!

 
Ontwerp Inside Office met het Blob karpet!

3. Keep moving!

Up geeft het leven van alle dag schwung! De functionele kruk en de sta hulp  zijn intuïtief bedienbaar en de ideale partner voor eigenaren en tijdelijke gebruikers tijdens spontane gesprekken, workshops, meetings en brainstormsessies. En ook thuis en op school slaat UP een goed figuur en imponeert hij door de flexibele gebruiksmogelijkheden en het kleurrijke design.

4. Verticaal tuinieren

Planten, wij zijn er gek op en ze zijn niet meer weg te denken op kantoor. Ze bevorderen de sfeer en de kwaliteit van de lucht. Planten zetten namelijk CO2 om naar zuurstof en filteren hierbij schadelijke stoffen uit de lucht. Dat kan zomaar hoofdpijn en andere nare klachten voorkomen.

Ook kan groen op een heel creatieve manier toegepast worden. Zoals de PlantPanel; een akoestische wand gevuld met planten om een dynamische ruimte te reëeren.

5. Even rustig werken tussen collega’s

Deze Round PET Felt Wand Shingles (foto links) geven een eenvoudig, maar elegant tintje aan elke wand. Met het klassieke patroon is het creëren van een pakkend ontwerp zo eenvoudig mogelijk. Leuk om een mix tussen de 28 beschikbare kleuren maken. Het eindresultaat zal altijd hetzelfde zijn – een simpele wow! Naast de wand shingles is er ook een enorme keuze aan PET Felt Panelen (foto midden & rechts). Door de verscheidenheid aan kleuren en patronen kun je verschillende combinaties maken op de manier die jij het leukst vindt. Ook zijn de akoestische panelen eenvoudig op de wand te bevestigen, waardoor je zonder veel moeite een verbeterde akoestische omgeving hebt.

 

6. Tonone verlichting

De stoere industriële lampenserie Tonone Bolt is herkenbaar aan functionaliteit in vorm, strakke lijnen. De design lampen hebben een constructie met een scharniersysteem. De Bolt kenmerkt zich door verstelbare arm(en) in gepoedercoat staal en kap in gepoedercoat aluminium. De open kap zorgt voor een mooie verspreiding van het licht zowel boven als aan de onderkant.

Mr. Tubes is een robuust lampontwerp dat pure functionaliteit combineert met grafische esthetiek. De zwarte of wit gecoate stalen constructie houdt de LED-buizen vast en geeft de lamp een industriële uitstraling; een modern ontwerp geschikt voor verschillende locaties. De door Tonone ontwikkelde LED-tube geeft 360 graden egaal licht door de meer dan duizend leds per meter. De lamp is dimbaar en door de verstelbare staalkabels is de lamp op elke hoogte op te hangen.

Gerealiseerd project Inside Office met de Tonone Bolt lampen.

Wil je meer ontwerpen en inspiratie zien en lezen? Bezoek dan onze Inside Office portfolio. Wil je ook een keer van gedachten wisselen wat er bij jullie op kantoor mogelijk is? Dat kan natuurlijk! Of we nu een groot of klein kantoor inrichten, alles draait om de juiste sfeer. Bel dan gerust voor een afspraak! Ga naar Inside Office contactpagina. Wie weet tot snel!