Skip to main content

DiLAGO gaat verhuizen en wij mogen het mooie, nieuwe pand inrichten!

DiLAGO is gespecialiseerd in het repareren en testen van hijs- en hefmiddelen. Op 3 mei is de 1e paal geslagen voor hun nieuwe pand in Papendrecht en via ons wordt de inrichting gedaan! Na 36 jaar in Hendrik-Ido-Ambacht gevestigd te zijn geweest, is er gekozen om een nieuw bedrijfspand in Papendrecht te realiseren. Zo kan DiLAGO ook in de toekomst de beste service blijven geven.

Kantoor
Het kantoor is zakelijk en strak en wordt ingericht met Twinform duo werkplekken met flexbox (hangkast voor het netjes opbergen van de cpu-houder). Daarnaast hebben de kasten een maatwerk ombouw en is er 1 zit/sta werkplek die elektrisch verstelbaar is.

Directieruimte
De directieruimte heeft een mooi Twinform T-Bom directiebureau met 1 dichte wang en de andere zijde steunt op een dressoir. De vergadertafel is ook een Twinform T-Bom in wigvorm met Herman Miller Sayl vergaderstoelen.

Herman Miller Sayl Side

Herman Miller Sayl Side

Herman Miller Sayl Side

Herman Miller Sayl Side

 

 

 

 

 

 

Kantoorinrichting Alblasserdam bureaustoelenKantoorinrichting Alblasserdam opbergkastenKantoorinrichting Alblasserdam Dilago werkplekkenKantoorinrichting Alblasserdam bureaus