✓ Kennis & creativiteit in projectinrichting ✓ Ervaring in realisatie ✓ Ontzorging van a tot z
io_rgb_payoff_wit

HomeDiLAGO gaat verhuizenOfficeDiLAGO gaat verhuizen

DiLAGO gaat verhuizen

DILAGO GAAT VERHUIZEN EN WIJ MOGEN HET MOOIE, NIEUWE PAND INRICHTEN!

DiLAGO is gespecialiseerd in het repareren en testen van hijs- en hefmiddelen. Op 3 mei is de 1e paal geslagen voor hun nieuwe pand in Papendrecht en via ons wordt de inrichting gedaan! Na 36 jaar in Hendrik-Ido-Ambacht gevestigd te zijn geweest, is er gekozen om een nieuw bedrijfspand in Papendrecht te realiseren. Zo kan DiLAGO ook in de toekomst de beste service blijven geven.

Kantoor
Het kantoor is zakelijk en strak en wordt ingericht met Twinform duo werkplekken met flexbox (hangkast voor het netjes opbergen van de cpu-houder). Daarnaast hebben de kasten een maatwerk ombouw en is er 1 zit/sta werkplek die elektrisch verstelbaar is.

Directieruimte
De directieruimte heeft een mooi Twinform T-Bom directiebureau met 1 dichte wang en de andere zijde steunt op een dressoir. De vergadertafel is ook een Twinform T-Bom in wigvorm met Herman Miller Sayl vergaderstoelen.

Herman Miller Sayl Side
Herman Miller Sayl Side

Wil je meer ontwerpen en inspiratie zien en lezen? Bezoek dan onze Inside Office portfolio. Wil je ook een keer van gedachten wisselen wat er bij jullie op kantoor mogelijk is? Dat kan natuurlijk! Of we nu een groot of klein kantoor inrichten, alles draait om de juiste sfeer. Bel dan gerust voor een afspraak! Ga naar Inside Office contactpagina. Wie weet tot snel!