✓ Kennis & creativiteit in projectinrichting ✓ Ervaring in realisatie ✓ Ontzorging van a tot z
io_rgb_payoff_wit

HomeDesign District 2021Design beursDesign District 2021

Design District 2021

Design Disctrict

Op donderdag 4 november zijn we vanuit Inside Office naar Design District in Rotterdam geweest. Deze beurs vindt elk jaar (behalve vorig jaar) plaats in de Van Nelle Fabriek, dit is een prachtig monument uit 1931. In 2014 kreeg dit bijzondere gebouw internationale erkenning van Unesco en is dus sindsdien werelderfgoed.
Design District is het beste vak-evenement voor interieurdesign in Nederland. De beurs duurt 3 dagen en heeft een beursvloer van ruim 7500 m² gevuld met presentaties van 150 interieurmerken. Maar Design District is meer dan een beurs, je vindt er ook exposities van design academies en jonge ontwerpers, van bijvoorbeeld het Hout- en Meubileringscollege, ook kun je er één of meerdere lezingen of workshops volgen.

Het beste vakevenement voor interieurdesign

Design District is in 2002 begonnen in Nederland onder de naam 100% Design. Het evenement heeft altijd plaatsgevonden in bijzondere en historierijke locaties zoals de Cruise Terminal Rotterdam, de Van Nelle Fabriek en het Hembrugterrein in Zaandam. Het evenement is uitgegroeid tot toonaangevend in Nederland. De 18e editie was dit jaar op 3, 4 en 5 november in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam.
De beurs is dit jaar ingedeeld in 2 verschillende hallen en de Tearoom wordt gebruikt. In deze hallen staan allerlei verschillende stands van de mooiste merken. Op de beurs worden nieuwe producten of collecties gepubliceerd. Op deze manier blijf je up to date van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van (project)inrichting

Aloa

Aloa is een lichte en elegante familie van stoelen en barstoelen met een gestoffeerde zit en rug, ondersteund door een grafisch metalen frame. Door zijn zeer hoge comfort past Aloa perfect rond een eetkamertafel, in restaurants of vergaderruimtes op kantoor.

Samengesteld uit minimale onderdelen ademt Aloa lichtheid met een tijdloze uitstraling. Bovendien maakt de dualiteit van stoffering en frame het mogelijk om vele verschillende interieursferen te creëren, zowel in ruime keuzes in stoffering als poedercoat afwerking. Dat maakt Aloa perfect voor personalisatie.

Fundamentals

Gemakkelijk kiezen met de presets van Fundamentals. Fundamentals is een multiflexibel en multifunctioneel kastsysteem. Even tijdloos als opvallend. Laat je creativiteit de vrije loop. Met de presets heb je vele voorgestelde keuzemogelijkheden in formaat, het aantal vakken, deurtjes, legplanken en functionele inbouwelementen.

De Fun Elements van Fundamentals zijn functionele inbouwelementen, waarmee je het kastsysteem één of meerdere functionaliteiten geeft. Je hebt keuze uit de volgende onderdelen: paneel met garderobehaken, paneel voor een presentatiescherm, magnetisch whiteboard, kurkboard, gestoffeerd pinboard en paneel met papierrol. Met de Fun Elements creëer je een persoonlijk kastsysteem dat perfect past in je setting en toepassing.

Frame

Frame is een akoestisch wandsysteem en is makkelijk verplaatsbaar, je kunt er een ruimte in een ruimte mee creëren. Rol Frame erbij tijdens een zoom meeting en geniet van de privacy. Frame is verkrijgbaar in vele kleuren stof of uitvoerbaar met een whiteboard, bulletin bord of een garderobe element. Tevens kun je er een tv-scherm aan hangen en kunnen de stroomkabels netjes in de wand weggewerkt worden. Frame is ontworpen om de productiviteit in een kantoor te vergroten, je kunt heel makkelijk even privé werken maar ook in een team door de wanden weer even weg te rollen. Frame past helemaal in het Hybride werken van nu!

Wil je meer ontwerpen en inspiratie zien en lezen? Bezoek dan onze Inside Office portfolio. Wil je ook een keer van gedachten wisselen wat er bij jullie op kantoor mogelijk is? Dat kan natuurlijk! Of we nu een groot of klein kantoor inrichten, alles draait om de juiste sfeer. Bel dan gerust voor een afspraak! Ga naar Inside Office contactpagina. Wie weet tot snel!