✓ Kennis & creativiteit in projectinrichting ✓ Ervaring in realisatie ✓ Ontzorging van a tot z
io_rgb_payoff_wit

HomeDe kleuren van meubelmerk HAG geïnspireerd op het noorderlichtErgonomieDe kleuren van meubelmerk HAG geïnspireerd op het noorderlicht

De kleuren van meubelmerk HAG geïnspireerd op het noorderlicht

Scandinavische schoonheid

Scandinavische lichtval, de schoonheid van de natuur en de tinten van de zee: dat is de kleurencollectie van HAG voor de HAG Capisco Puls en HAG Conventio Wing.

Typisch Scandinavisch design wordt getypeerd doordat het ons leven makkelijk maakt en gelijktijdig mooi is om naar te kijken. Waardering van eenvoud en meer doen met minder staan centraal. Vindt hieronder de extra kleuren geïnspireerd door het noorderlicht:

HAG Capisco Puls

HAG Capisco Puls is gebaseerd op de legendarische stoel met zadelzitting. Met als uitgangspunt het inzicht dat ons lichaam voortdurend behoefte heeft aan beweging en variatie. Het resultaat: een nieuwe bureaustoel, speciaal ontwikkeld voor actieve mensen die in een moderne kantooromgeving werkzaam zijn.  HAG Capisco Puls is een moderne en flexibele bureaustoel met een lichte en dynamische vormgeving. (Bron)

HAG Convention Wing

De HAG Conventio Wing is een dynamische stoel die speciaal ontworpen is voor vergaderingen en conferenties. Het ingebouwde schommelmechanisme stimuleert regelmatige variatie en beweging van de voeten en verbetert de bloedcirculatie, mentale concentratie en de prestaties van de collega’s en het publiek. (Bron)

HAG Conventio Wing

Wil je meer ontwerpen en inspiratie zien en lezen? Bezoek dan onze Inside Office portfolio. Wil je ook een keer van gedachten wisselen wat er bij jullie op kantoor mogelijk is? Dat kan natuurlijk! Of we nu een groot of klein kantoor inrichten, alles draait om de juiste sfeer. Bel dan gerust voor een afspraak! Ga naar Inside Office contactpagina. Wie weet tot snel!