Skip to main content

Scandinavische lichtval, de schoonheid van de natuur en de tinten van de zee: dat is de kleurencollectie van HAG voor de HAG Capisco Puls en HAG Conventio Wing.

Typisch Scandinavisch design wordt getypeerd doordat het ons leven makkelijk maakt en gelijktijdig mooi is om naar te kijken. Waardering van eenvoud en meer doen met minder staan centraal. Vindt hieronder de extra kleuren geïnspireerd door het noorderlicht:

Kantoorinrichting Rotterdam HAG

HAG Capisco Puls
HAG Capisco Puls is gebaseerd op de legendarische stoel met zadelzitting. Met als uitgangspunt het inzicht dat ons lichaam voortdurend behoefte heeft aan beweging en variatie. Het resultaat: een nieuwe bureaustoel, speciaal ontwikkeld voor actieve mensen die in een moderne kantooromgeving werkzaam zijn.  HAG Capisco Puls is een moderne en flexibele bureaustoel met een lichte en dynamische vormgeving. (Bron)

Kantoorinrichting Rotterdam HAG      Kantoorinrichting Rotterdam HAG

HAG Conventio Wing
De HAG Conventio Wing is een dynamische stoel die speciaal ontworpen is voor vergaderingen en conferenties. Het ingebouwde schommelmechanisme stimuleert regelmatige variatie en beweging van de voeten en verbetert de bloedcirculatie, mentale concentratie en de prestaties van de collega’s en het publiek. (Bron)

Kantoorinrichting Rotterdam HAG