✓ Kennis & creativiteit in projectinrichting ✓ Ervaring in realisatie ✓ Ontzorging van a tot z
io_rgb_payoff_wit

HomeDaan’s dingenGeen categorieDaan’s dingen

Daan’s dingen

Daniëlle Korteland is dé kantoorartikelenexpert. Heeft het hele jaar door de zomer in haar bol. Extreem klantvriendelijk, vrolijk en uitbundig.

In deze editie van Daan’s Dingen laat ik jullie (nieuwe) items uit onze webshop zien, passend binnen het thema halloween. Er is echt herfstweer op komst, wat natuurlijk goed past bij het feest dat is overgewaaid uit het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Ik laat je zien hoe je je kantoor kunt aankleden met onze halloweenitems!

Halloween chocolademunten en -biljetten
Chocolade snoepgoed kan nooit te vroeg in het jaar komen, toch? Lekker om uit te delen, of om zelf op te snoepen natuurlijk. Je vindt ze hier!

halloween

Halloweenslinger
Versier je kantoor met de oranje pompoenslingers. Dat is 3 meter plezier! Bij ons hangen ze al, hoor!

halloweenslinger

Lampionstok
Een stok heb je alvast, nu nog een lampion en je bent klaar voor halloween. 39 centimeter lang en hij kost nog geen euro. Daar kun je toch niet voor tobben? 😉 De lampionnen in onze webshop gaan wel razendsnel, dus wees er op tijd bij!

Pompoenslinger
Deze grappige slinger van kleine, lichtgevende pompoentjes maakt je werkruimte binnen no-time sfeervol. De slinger heeft 10 lampjes. Ook deze versiering hangt gezellig naast mijn bureau!

Snoepemmer
Hmm, een emmertje voor je halloweensnoepgoed! Wie wil dat nou niet? Bij ons staat ‘ie klaar en je leest straks waarom…

snoepemmer

Acties
Bij alle bestellingen die geplaatst worden tot en met 31 oktober ontvang je gratis halloweenchocolaatjes! Daarom staat het emmertje bij Inside Office al klaar, gevuld en wel met de chocolaatjes die ik noemde in deze blog. Een zakje bij je bestelling! OP = OP. Daarnaast zijn de spinners nog verkrijgbaar met korting.

actie halloween

Griezelige groetjes van Daan!

Wil je meer ontwerpen en inspiratie zien en lezen? Bezoek dan onze Inside Office portfolio. Wil je ook een keer van gedachten wisselen wat er bij jullie op kantoor mogelijk is? Dat kan natuurlijk! Of we nu een groot of klein kantoor inrichten, alles draait om de juiste sfeer. Bel dan gerust voor een afspraak! Ga naar Inside Office contactpagina. Wie weet tot snel!